Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
sluz...tak bylo go duzo i przez resztę ciazy tez, chyba wszystko ze mnie wylecialo bo mam suchoty jak na pustyni teraz ;-);-)
A ja chcialam podzielic sie z wami moją radoscią a mianowicie, 3wrzesnia moj Z poprosil mnie o ręke
a wczoraj dowiedzielismy się,ze wygralismy sprawe w sadzie w sprawie spadku, mamy wlasne mieszkanie, co prawda 35metrów ale wkoncu wlasne! mam nadzieje,ze do konca roku uda nam się wprowadzić :-)
Sylha dziekuje ze pytasz.... Z Michałkiem ok - niepotrzebnie sie tak balismy. DR powiedział ze siusiak wygląda super i ,że mamy za rok przyjechac na ostatnią kontrolę i Misiek bedzie musiał sie przy doktorze wysiusiać żeby ten mógł zobaczyć szerokość strumienia moczu
co do śluzu to też miałam bardzo obfity przy wszystkich ciążach- od samego początku az do konca...
Rubi i znów nam nie wyszło.... Nie dość że pogoda do kitu to jeszcze czasu brak...
Miałam wyjsc z pracy o 16 ale znnowu wyszłam dopiero o 17 !!!!
Ewunia- no to cieszę się bardzo, ale ciekawa jestem jak to młody będzie siusiał przed doktorkiem :-)- co tak na zawołanie????
A co do śluzu- to mam prawie nic!!!!!! Qrcze boję się przyszłego tygodnia
a u nas z nowości,to potrafimy siadać,póki co tylko wtedy jak coś znajdziemy( lub kogoś )żeby się podciągnąć
no i zaczęliśmy jeść papki,a ładnie nam to wychodzi,że jestem cała szczęśliwa,że się Dorian nie wdał w tatę-niejadka
Poza tym zakochałam się w chustach,tylko kasy nie mam,żeby sobie kupić:-( nie ma kto odsprzedać w rozsądnej cenie:-)
I 10 dni luzu od dziadków,bo polecieli na wczasy i nie tupamy przez chwilę co drugi dzień do nich:-)a żegnali się,jakby na miesiąc lecieli co najmniej
ONa...gratulacje
My wczoraj drugą rocznicę ślubu mieliśmy-już w trójeczkę i w sumie zaczęłam się zastanawiac czy przy okazji chrzcin nie zrobić kościelnego ślubu.
Madzialena polecam zakup chusty z lenny Lamb. Gwarancja, solidne i bardzo ladne
Czy ktoras chodzila z dzieckiem na basen? Czy trzeba zapisac się na zajecia czy jest jakas wyznaczona godzina,ze mozna wpasc raz na jakis czas z dzieciaczkiem na basen?
ona-właśnie o lenny myślałamtylko biję się z myślami,bo mam chrapkę na MT,a w nim to i tate ponosi Dorka.
A my też chcemy na basen,ale chyba na cały turnus pójdziemy może i mama się naumie pływać?))