reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Agita a chustę to w Polsce kupowałaś?czy tam?a w ogóle to może orientujesz się po ile tam są?

Z tym turlaniem to nie poszaleje,bo mamy cale 37 metrów:))ale parę siniaczków i może szybciej się przeprowadzimy:-D

reklama
madzialena ja nie czytałam o tym o czym piszesz, i co z dziadkami?

ja mam chuste firmy AlMelle i jestem zadowolona. Chociaz mam taka ciensza, tkana ale nie krzyzykowo i bede musiała kupic nowa, bo Otek ma 10 kilo i to juz chyba ze duzo, chociaz ostatnio bylismy na pielgrzymce i dał rade spokojnie:)
Dobrej nocy

Madzialena chustę kupowałam jeszcze jak bylismy w Polsce. A tutaj niestety się nie orientuję po ile sa takie rzeczy:nie:
A My tez mielismy takie małe mieszkanie jak Alus był w wieku Twojego Dorka i była masakra, bo wystarczyła chwila zeby przepełznął z jednego kąta w drugi i uderzył a to w szafkę, a to w zlew, a to pociągnął kabel itd:-p

bry ;-)

madzialena ;-) znalazlam maila z info o rabacie ale musze sie zalogowac na stronce i za diabla nie pamietam ani loginu ani hasla... napisalam do nich o przypomnienie - zobaczymy ze to jeszcze wazne jest bo rok juz maja...
no i warto allegro przeszukac ;-)

ona ;-) ja mialam wozek na pompowanych kolach...cudnie sie nim zima jezdzilo ale...16kg... no i wiosna Monia sie przesiadla do 3 kolowki...niecale 10kg wazy i powiem Ci ze 13 kg moni na rece jednej a druga reka wozek na I pietro wciagne bez problemu i to z zakupami ;-)
nie wiem co prawda jak to bedzie zima...czy bedziemy w ogole wozkiem jeszcze jezdzic bo Monia woli "na buciach" ale poki co jestem bardzo zadowolona ;-)
a mamy mamas&papas mamu mu 3 - dokladnie taki - MAMAS&PAPAS MAMU SUPER STAN (1809119535) - Aukcje internetowe Allegro a ten to nawet z Kedzierzyna jest ;-)

spadam spac...jutro na jakis firmowy piknik cala familija jedziemy ;-)

milego weekendu ;-)

Hej:-)
Jak tam nocka Wam minęła Dziewczyny?
My juz od 6:30 na nogach. Za chwilkę zbieramy się po bułki a później trzeba by ogarnąc mieszkanie:dry:
A po południu wybieramy się na urodziny do córeczki znajomych:-)

Rubi Dzieki :) podoba mi się :) zgrabny :) i nie ma problemow z podjezdzaniem na szyny dla wozkow? zawsze sie zastanawialam jak to z trójkołowcami jest.

Nie wiedzialam tez tyle mam uzywa chust czy nosidel :) chociaz u mnie na osiedlu to juz dwie widzialam. :)

Zmykam na sniadanko :)

Halo, jak noc mineła? U nas nawet spokojnie, D dał mi pospac, w soboty on wstaje z Otaskiem a ja spie. Za to w niedziele on spi a ja wstaje o 7 z małym:] Taki fajny podział. Ja dzisiaj wstałam o 9:] Ah super, teraz jakies sniadanko i trzeba zaczac sprzatac. Miłego dnia

ona ;-) problem z podjazdami dla wozkow jest :-( to fakt.... ale taki problem maja tez uzytkownicy wszystkich wozkow gdzie inny jest rozstaw kolek przednich i tylnych...kolezanka ma x-landera XA (przednie kolka ma blizej siebie ustawione)
no i spodziewam sie problemow zima w sniegu i blocie...ale zawsze jest cos za cos...ja chcialam wozek na duzych kolach i lekki... mam jaki mam i zadowolona jestem :tak:
choc pol roku chodze do krawcowej zeby mi w budce okienko z siateczki zrobila bo w oryginalnej budce nie ma okienka i nie widac co brzdac tam kombinuje...
a plusem jest bardzo szerokie siedzicko - Monia sie miescila w kombinezonie i w spiworku bardzo grubym :tak:

dobra...spadam...MILEGO DNIA ;-)

Madzialena- to się nie dziwię, że obiad potrafisz przypalić :-). Powiedz mi, a chodziłaś może do GMW jak staraliście się o szkraba?!?!?!? Ja to w ogóle nie wierzę, że zostanę mamą..................

reklama
Rubi kupiłam dzis wozek :) tylko z jednym dalam ciala ;/ nie zobaczylam,ze siedzisko jest kubełkowe:angry: ale mam nadzieje,ze jakos nie bedzie to przeszkadzac.
Kupilam x lander XQ model z 2009 w baby Blue mieli z 2010 ale kosztowal 1200zl prawie a ja kupilam dzis na all za 500zl, mam nadzieje,ze bedzie ok. i nawet ta waga nie jest taka koszmarna.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry