Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie martwie się , bo poza alergią jest to okaz zdrowia.
Nawet się kilka na 50 znajdzie, bo mi wróżono hobbita na USG i kilka takich calineczkowatych kupiłam. 
Jak mija wieczor ?
Widocznie jeszcze nie moja pora.Wiecie jakbym miala meza ginekologa to juz dawno bym urodzila
Albo 2 tysiace zeby tak Oo wydac na cesarke...hehe w sumie nie wiem ile kosztuje u nas i czy mozna na zyczenie ale z drugiej strony to balabym sie jak nie wiem co...bo ja wogule boje sie isc do szpitala a co dopiero operacja
Poczekam se jeszcze...moja mam tez rodzila zawsze po terminie 

, moj Gangster to miesiac jak nie wiecej głowa do dołu wisiał
. Ja nie chce cie straszyc, ale sa rózne niedorozwoje układu rodnego (nawet macica czasem pęka) i moze byc tak, ze ty sama nie urodzisz
. A wiadomo, ze prawdziwe przenoszenie ciazy (nie złe obliczenia) wiąze sie z duzym ryzykiem dla dzidzi:-(. Oczywiscie tfu tfu wierze, ze u ciebie to bład w obliczeniach, ale moze wsiadz w auto, wez ze soba mame i niech cie przebadaja na IP
Moze mały chce sie urodzic a nie umie. Nie kazda kobieta ma bóle, skurcze itd, niektóre tego wcale nie maja i musza miec cesarke
, oxytocyna na takie babki nie działa, zero reakcji.
przynajmniej Gangster w tym wieku juz 68 nosił
... stroje itd na chrzest masz na allegro
, u nas to w fixoni x2 i w rolniku sa takie rzeczy - ale nie fajne, mi sie nie podobaja.;-)

zamiast jednak prosic o wybaczenie to bezczelnie stwierdzilam ze "i dobrze, moze w koncu przestaniesz w to grac!"...

ciekawe co zrobisz aby udobruchać mężusia hihi no ale na ciężarną chyba długo gniewać się nie będzie:-)
fakt że ja z moim nigdy nie miałam problemów z jedzonkiem byle było dużo hehe Maćkowi od początku wsio ryba było co dostaje do picia czy butla czy cyc
dlatego też z odstawieniem od piersi nie było problemów.

) i cos do picia wam dam ;-) od razu mowie ze procentow w domu nie mam... jak ktos chce to swoje musi przyniesc ;-)