reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Witam również jestem mamą z Opola, ale tu piszę bo pilnie poszukuję Mamy chętnej na darmową sesję zdjęciową dla swojego dziecka. Chodzi dokładnie o sesję noworodkową więc bardzo proszę zgłaszać jedynie dzieci maksymalnie do 10 dnia życia Gdyż sesję najlepiej wykonać zanim maluszek skończy 2 tgodnie. Zachęcam szczególnie przyszłe mamy, które mają termin na maj, czerwiec lub lipiec. zgłoszenia przyjmuję na facebooku. https://www.facebook.com/lubanskafotografia.

Pozdrawiam :)

reklama
Witam, witam,

Oj trochę mnie nie było tu- lać przestało to się pogodę wykorzystuje:-D, ale widzę,że nie tylko ja z tego korzystam:-D

Franiowa- i co byliście/jesteście na turnusie?!?!?!Jak kocurek????

Nasze nowości to takie,że Kacper raczkuje i sam już siada, Amelia posadzona ładnie siedzi i jak ma humor to nawija jak najęta:-D położna się śmiała,że na jakiego radcę prawnego wyrośnie:-D

O, widzisz, dzieci od maleńkości we właściwym kierunku idą:)
Kacper norrmalnie idzie jak rakieta:)

Turnus w lecie, ciotka:)
Radek zostanie przez tydzieńw domu - babeczka z miau.pl nie odezwała się, znalazłam inny hoteli ale za dobę 40 zł!!!!!!!!!! Kurcze, dla nas to masakra - 500 zł dodatkowego wydatku do turnusu nie wchodzi w rachubę.

Hej hej!
Też się melduję, aaa ogródek i praca nie zając :-D

Sylha idą te Twoje bąble jak burza!

Franiowa, kurcze, 40 zł za kota?? To ja bezdomne owczarki niemieckie umieszczam w super miejscu za 15 zł/dobę z wyżywieniem! I na fakturę, kobitka ma wszystko legalnie.

U nas czas ucieka nie wiedzieć gdzie i kiedy, Heniu dorobił się pierwszego ząbka :-) Rośnie i łobuzuje jak trzeba :-D

Mal- a moje dalej łyso w gębie i jeżeli chodzi o Amelię to już zakłądy idą- z mojej strony ma zakaz wypuszczania zębów do 18czerwca:-D,

Franiowa- no to nieźle - koci urlop.....jakbym miała warunki byś nakupiła mu żarcia to bym Ci go w gratisie "przechowała", ale z tego co pamiętam to kot szczególnej troski a u nas by raczej miał hmmm wertepowe warunki:baffled::baffled:,

No mój syn idzie jak burza z trnadem chyba, bo jak ma ochotę to sobie usiądzie z pozycji raczkowania,jak ma odpowiedni podkłąd to wstanie i stoi a jak się cieszy przy tym:-D jak tam dalej pójdzie to mu będzie trza jakie sandałki na lato kupić....Amelia pod tym względem mooocno z tyłu, ale rozwija się prawidłowo więc pełen luz...

Ahoj!
Ja też jeszcze żyję. U nas bez większych zmian - Rafał nadal sam chodzić nie zamierza, chyba że przy melblach - tam poczyna sobie nie najgorzej. Złazi sam z kanapy (tylko wejść jeszcze na nią sam nie umie, co bywa przyczyną sporych awantur). Zęby mamy prawie w komplecie (jeszcze dwie 3 i komplet piątek w oczekiwaniu).
Ja dość zorganizowana, wzięłam się za czytanie Gry o tron, więc zdecydowanie mniej czasu spędzam przed kompem.;.
No i maluszek już kopnie - przynajmniej od czasu do czasu ;-)

Franiowa 40 zł za kota, to faktycznie przegięcie - są miejsca, że człowiek za urlop płaci mniej.

sylha Kacperek to będzie chyba z tych chłopaków, co już na 10 miesięcy będzie latał jak perszing - na dwóch oczywiście. A Amelka też go dogoni - w swoim czasie, ma rację dama - co się będzie spieszyć ;-):-)

Mal ja ogródka musze jednak jak zająca pilnować, bo zielsko pleni się jak króliki właśnie, a jakoś nikt poza mną go nie widzi :baffled:

Macie wszystkie rację. Ja za nocleg w JG płacę 38 zł.
Słuchajcie, mam do oddania po Francu rowerek trójkołowy z "pchaczem" i najprawdziwsze BMW (z samego München;-))z nożnym napędem. Może dla Waszych dzieciaczkó byłyby ok?
17.jpg43.jpg16.jpg

Załączniki

• 17.jpg
    17.jpg
    58 KB · Wyświetleń: 57
  • 43.jpg
    43.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 60
  • 16.jpg
    16.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 50
Hejka :-)

Korzystamy z pogody i zapasów energii; pilnie pracujemy w każdym możliwym kącie ;-)
Rafał dorobił się piaskownicy i powoli jest nią coraz bardziej zainteresowany (jak i łażeniem po całym podwórku - a duuuuuuuże ono jest :sorry:).

Franiowa ten trójkołowiec nadal aktualny? Bo tak myślę, że może by się Rafałowi spodobał... Jeździk jeden już mamy, ale na razie zainteresowanie jest tylko w kwestii mechanicznej czyli jak można kręcić kółkami :-D

reklama
Do góry