reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Rany, gdzie wy??

Dziewczyny, potrzebuję na cito namiary na MĄDREGO DOBREGO lekarza pediatrę.
Mamy problem z Frankiem.
Prywatnie moze być (przyzwyczailiśmy się) byle pomógł.

reklama
Franiowa ja znam/słyszałam o dwóch

Pawłowicz 609 508 821 (pracuje w szpitalu w Kup, a gdzie poza tym można go spotkać, to nie powiem; ale byłam u niego raz z Rafałem; prywatnie, wziął 80 zł)

I drugi bardzo ceniony specjalista jeśli chodzi o dzieciaczki
Janusz Sebastian 606 347 168; on przyjmuje chyba gdzieś koło Pokoja, ale wiem, że też bez problemu jeździ na wizyty domowe ( i to bez względu na porę dnia czy nocy).

Bliżej Opola nie bardzo się orientuję.
Kiedyś dostałam jeszcze namiary na dobrego specjalistę z Wrocławia, ale to polecenie z polecenia, więc tak naprawdę trudno mi powidzieć coś więcej
henryk sarul
781975031
Ponoć pan doktor ma dość specyficzne poczucie humoru....

Mam nadzieję, że z Frankiem nic poważnego?

A my jak nie na dworze, to zajęci w domu jakimś sprzątaniem, prasowaniem (czeka na mnie i coś mi nie po drodze :-p), gotowaniem....
Chwilowo Rafał ucina sobie drzemkę (ponad godzinkę już będzie), a mama nadrabia pilne zaległości internetowe ;-)
Muszę się za allegro zabrać (bo na tablicy.pl to prędzej siwych włosów doczekam niż coś sprzedam); wczoraj gadałam z kuzynką - wybiera się z braciszkiem do nas na 2 tygodnie pod koniec lipca, to trzeba pokój dla nich odgruzować, który aktualnie służy za składzik wazonów, wazoników i kartonów do pakowania.
Ktoś lubi wazoniki????

Witam się szybciorem. Spałam dzisiaj aż 3 godziny i w ogóle nie najlepiej się czuję. Chyba dzisiaj na cito odwiedzę mojego lekarza.

Franiowa z pediatrów w Opolu mogę polecić dr Alinę (czy Alicję, bo już nie pamiętam) Kowalczykiewicz - Kutę. Pracuje na Reymonta na oddziale patologii noworodków i wcześniaków, prowadziła Kubę gdy leżał jeszcze na "erce".

Pokój to miejscowość :tak:

Kamea Ty wiesz, że masz o siebie dbać podwójnie, więc jeśli źle się czujesz, to się nie zastanawiaj i jedź do doktorka, a potem nam tu melduj, że wszystko dobrze (bo nie może być przecież inaczej), żebyśmy się tu nie zamartwiały

Franiowa- jeszcze ja mogę polecić dr. negacza przyjmuje tylko prywatnie w Winowie (pod Opolem;-) ), ja jeszcze nie miałam okazji się z nim zapoznać i mam nadzieję,że to nie nastąpi, ale osoby które miały z nim styczność bardzo go sobie chwalą za fachowość, bo obycie ma trochę po housie....

Jesteśmy już na jutro umówienia z dr poleconą przez Agę Kameę. Zalezy mi bardzo na lekarzu znającym się na specyfice leczenia wcześniaków szczególnie po takich ciężkich przejściach.

CZy nikt nie chce naszej BMWicy??????;-)

Najpierw deszcze, a teraz patelnia. I weź tu człowiekowi dogódź :-D

Kamea jak tam u Ciebie? Mam nadzieję, że wsio ok. Melduj się tu ino.

My dziś ściemniamy....

reklama
To ja powiem, bo Kamea pewnie zajęta przygotowywaniem domu na kilkudniową nieobecność - pan dr zdecydował ze położy się do szpitala i podadzą sterydy. Na wszelki wypadek.
I oby na tym wszelkim w się skończyło.

Do góry