reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

Fajnie Gosiek, że zrobiłaś sobie włosy ! A ja kupiłam sobie w końcu normalne spodnie, ciążówek mialam dość :p i sukienkę o zgrozo rozmiar 40 ::)
No sporo nas sie uzbieralo na te chrzciny 9 lipca :)

reklama
a my będziemy chrzcili koło 21lipca nie wiem dokładnie,bo nie mam kalendarza:)))ale 21 lipca Ewa ma urodzinki,a 24 lipca kinia imieninki,więc chrzciny w sam raz:)))))))))))))zwłaszcza,że chrzestni są ode mnie,więc mają do przebycia 350km:)))))))))))))))))))))))))a co do opłat to nie słyszałam,zeby chrzestny regulował...chrzestny kupuje świecę,a hrzestna szatkę,a my za ewy cchrzest nicnie płaciliśmy...ale ogólnie dawali ludy po 50zł

A ja sobie zrobiłam dzis pazurki u stup...hehe na granatowo ;D I poprawiło mi to humor. Pomimo brzucha i zbednych kilogramow poczułam sie troche bardziej zadbana :) Najgorsze jest to ze w jedne dziny sie tylko mieszcze i chociaz mama mi przywiozła ze 3 pary swoich no i sie napaliłam bo fajne to niestety bul...jeszcze za ciasne jakies 6 cm :-[ Wczoraj poszlismy z Mezem, Mama i Aleksem spacerkiem do Auchana no i nic sobie nie znalazłam...pozatym nie chciałabym kupowac takich rozmiarow bo ja chce schudnac ::)

Angie ja tez byłam z mamą na zakupach i mama kupiła mi dżinsy i 2 bluzeczki, bo w swoje stare spodnie też mieszczę się w tylko jedne. przed ciążą nosiłam dzinsy rozmiar 27 teraz 29 myslałam, że bedzie gorzej ;D ;)

Ja sobie tez nic nie chcialam kupowac, ale myslalam ze szybciej wroce do dawnej sylwetki, a tu d... blada. Dzisiaj widzialam fajne dzinsy i jutro sobie kupie :) Zakupilam sobie tez balsam brazujacy i codziennie sie smaruje, chociaz wczoraj to sie sama opalilam bedac 3,5h na spacerze :) Od razu lepsze samopoczuie jak czlowiek troche o siebie zadba :) a na pomalowanie paznokci to caly czas mam ochote tylko troche czasu brak :(

reklama
trini Ty to ale ambitna jesteś...zawzięłas się widzę...podziwiam i zazdroszczę samozaparcia:)ja dziś pomalowałam sobie pazurki u stópek:)ewulce też pomalowałam:)))))no i danke kate,ze mi przypomniałaś,że muszę sie w nowy stanik zaopatrzyc:)))))))

Do góry