Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja urodziłam się we Florentyny, ale mnie rodzice oszczędzili. A tak w ogóle to miałam być Witold ;D ;D ;D
Fajnie się porównuje imiona do charakterów Lubię :-)
widzisz głuszek a ja bardzo żałuję,że nie jestem Pulcheria...ado trini to Ci mówiłam,że mi wiola najbardziej pasuje...no powaga jak Wiola wyglada))))))))ola w życiu nie...helunia też myślałam,ze Hela))))))))
skoro dzisiaj jest już dzisiaj to alles najlepszego dla Wiktorków solenizantów)))))))))))))))) i na ich cześc
"jesteśmy jagódki,czarne jagódki,mieszkamy w lesie zielonym...
a kiedy dzień nadchodzi,dzień nadchodzi idziemy na jagody,na jagody,a nasze czarne serca,czarne serca biją nam radośnie bum tarara bum"))))))))))
o kurde widziałyście,ze na tej stronce c abryz chyba podała z songami dla potworków są chwyty ???szkoda tylko,że nie umiem tej głupiej gitary stroicto dopiero by sąsiedzi mieli przeje....
a głuszek czy to do mnie było???a durna jestem czemu?jakieś orty porobiłam
do ciebie nie orty głupolu tylko ta pieosenka mnie rozłozyła na łopatki - ja zamiast iść spać siedze na kompie i tqwoje posty czytam i zwijam się ze śmiechu :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
bo ostanio to moja luba piosenka...puszczam wieze na ful prawie,zeby sąsiedzi nie słyszeli jak śpiewama Ewa razem ze mną...))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))