reklama
helunia
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
a ja calkiem na inny temat.otoz jutro mam wlasny slub i chcialabym podzielic sie z wami ta nowina chociaz juz o tym gdzies pisalam.wlasnie zaczelam sie denerwowac jak to bedzie bo to juz jutro.napiszcie jak sie przezywa ten dzien jak juz sie stoi przy oltarzu a no i z ktorej strony panna mloda stoi obok pana mlodego bo sie pogubilam?trzymajcie kciuki jutro o 18
Panna mloda stoi po prawej stronie pana mlodego, a jesli chodzi o przezywanie, to ja bylam straaasznie szczesliwa i usmiechnieta i cieszylam sie kazda chwila tego dnia. Jesli jest sie pewnym dokonanego wyboru to slub jest cudowny.
Zycze Ci aby wszystko poszlo po Waszej mysli, dobrej zabawy wiele szczescia w malzenskim zyciu. No i czekamy na fotki
Zycze Ci aby wszystko poszlo po Waszej mysli, dobrej zabawy wiele szczescia w malzenskim zyciu. No i czekamy na fotki
T
Tamarunia
Gość
no to Helunia dzis so slubu idzie
Hekunia!!!Zycze Wam wiele wiele radosci, potomstwa zdrowego, speklnienia marzen i szczescia i zdrowia!!!to zyczenia moze i oklepane, ale co jest wazniejsz niz szczescie i zdrowie?
Hekunia!!!Zycze Wam wiele wiele radosci, potomstwa zdrowego, speklnienia marzen i szczescia i zdrowia!!!to zyczenia moze i oklepane, ale co jest wazniejsz niz szczescie i zdrowie?
reklama
Podziel się: