reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

reklama
a ja calkiem na inny temat.otoz jutro mam wlasny slub i chcialabym podzielic sie z wami ta nowina chociaz juz o tym gdzies pisalam.wlasnie zaczelam sie denerwowac jak to bedzie bo to juz jutro.napiszcie jak sie przezywa ten dzien jak juz sie stoi przy oltarzu a no i z ktorej strony panna mloda stoi obok pana mlodego bo sie pogubilam?trzymajcie kciuki jutro o 18

Panna mloda stoi po prawej stronie pana mlodego, a jesli chodzi o przezywanie, to ja bylam straaasznie szczesliwa i usmiechnieta i cieszylam sie kazda chwila tego dnia. Jesli jest sie pewnym dokonanego wyboru to slub jest cudowny.
Zycze Ci aby wszystko poszlo po Waszej mysli, dobrej zabawy wiele szczescia w malzenskim zyciu. No i czekamy na fotki :)

Jejku, wiecie, ze kolejna lipcoweczka stracila dziecko? :(:(:(:(
Jestem w szoku. Oba dzieciaczki (tzn Marthusi i Kasi) mialy chore serduszka i nawet gdyby sie urodzily nie moglyby przezyc :(
To straszne, brak slow :(

jej straszne....szokuje mnie to ze tak pozno...bo to przeciez cierpnie dla mamy:(:(:(:(:(:( i taty oczywiscie:(:(:(

no to Helunia dzis so slubu idzie:)
Hekunia!!!Zycze Wam wiele wiele radosci, potomstwa zdrowego, speklnienia marzen i szczescia i zdrowia!!!to zyczenia moze i oklepane, ale co jest wazniejsz niz szczescie i zdrowie?

reklama
No racja racja, na 18 ma slub, nie? :)
Oby jej sie dzis wszystko udalo, a potem byla szczesliwa kazdego dnia :)

Do góry