reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

Z tego tez powodu nie wypowiadałam sie nawet na ten temat ;) tylko na temat zdrady.

reklama
hehe gluszek :) mialam dokladnie to samo na mysli tylko chcialam to w jakis lagodniejszy sposob ujac :)

I takie podejscie nam sie ceni  :laugh:
Mnie faceci (ale nie partnerzy tylko kumple) utwierdzali zawsze w przekonaniu, ze wszyscy mezczyzni zdradzaja. Tyle, ze to, co dla kobiety jest zdrada ewidentna, dla nich jest zaspokojeniem wylacznie fizycznej potrzeby i poniewaz nie wchodzi w gre zadne zaangazowanie emocjonalne - to nie jest zdrada. Brrr, rozumiem istnienie roznic rozumowaniu damsko - meskim, ale rozdzielac takie rzeczy z czystym sumieniem?? dla wlasnego spokoju ducha nie zastanawiam sie, jak z tymi zdradami jest naprawde. Wierze, ze jezeli to prawda, moj hazbend jest wyjatkiem potwierdzajacym regule ;D      

Na tvnStyle program "Klub mlodej mamy" bedzie prowadzila inna babka (pamietam, ze niektore z Was tamta wkurzala ;)). Pokazywali ta nowa i to taka blondynka - wydaje mi sie, ze dyrektorka prywatnego (chyba nawet jezykowego) przedszkola, ktora czesto tam bywala goscinnie.

reklama
Do góry