reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

reklama
o Helunia masz suwaczek juz , wlasnie zauwazylam :Dudalo sie !!!:)
No wlasnie dziewczyny, myslalyscie juz o maju?ja sobie nieraz wyobrazma jak to bedzie, ajk juz Fazilka bedzie z nami, wyobrazam sobie co bedziemy robic i jak sie zmieni nasze zycie, wow niewiarygodne!!!zeby tylko bable byly zdrowe, to tyle sczzescia bedzie, ale coz nawet jak cos bedzie nie tak, to tez bedzie szczescie, tylko ze wiecej zmartwien:)

sorki, ale nie mam czasu na maxa ostatnio, wiec zagladam tylko na brzuszki od czasu do czasu, a reszty nie czytam nawet - przepraszam... Jutro jade do rodzicow, wiec znow mnie nie bedzie przez 2 dni. Buziaki dla Was

Mam problem, normalnie zle mi z tym!!!!Juz dzis pisalam o moim deficycie cierpliwosci!
NA brata krzycze, na meza wczoraj nakrzyczalam, bo rozmawila w urdu, a ja jak duren siedzialam, a potem mam wyrzuty sumienia, ze krzyczalam, po co?bo przeciez tylko sie sama zdenerwuje, a nic nie osiagne. sama nie wiem czego chce piszac to, bo to moj problem, ale co zrobic, zeby miec wiecej cierpliwosci?chociaz ciupeczke?

Tamarunia, ja też tak mam ;) ja dodatkowo potrafię się poryczeć jak się zdenerwuje i ze wszystkiego robie dramat :( . Też mam nadzieje że za pare tygodni minie :)

TAMARUNIA nie przejmuj się swoimi emocjami one są normalne.
Wiesz we mnie też jest wściekłość jak Samir gada po arabsku nic nie kumam  :laugh: ni w ząb.Ja to tłumaczę hormonami ;D zobaczę na jak długo te wytłumaczenie wystarczy  ;)
EWE26 czytałaś moją odpowiedz na  Twoje pytanie na wątku "po ginie"?Przeczytaj ostatnią odpowiedz chyba nieco wyjaśnia ;)

reklama
poprobuje z liczeniem do 10!!!poza tym dobrze ze nie jestem sama, ale moj maz, on zupelnie nie rozumie chyba co sie ze mna dzieje!w prawdzie mu mowilam ze to hormony, ale ja nie wiem!!a najsmieszniejsze, albo nie najbardziej wkurzajace jest to, jak on mowi, ze on jeszcze nigdy nie widzial zeby zona tak szybko sie denerwowala, a ja mu na to, to ile ty tych zon miales?i wtedy mieknie!!!tak jakby on mial duze doswiadczenie ;D
Och a z tym jezykiem to ja nie wytrzymam, ciagle sie o to spieramy, tzn bez przesady, ale czasami juz mnie to wkurza, ok rozumiem jak z kolegmami, albo z rodzina, gada, no ja tez po polsku rozmawiam, ale jak np sprawa dotyczy nas dwojga to sory jaki sens jest dwa razy to samo powtarzac?jak mozna raz po ang?ale chyba sie nie da przetlumaczyc. :laugh:juz mi lepiej aha, dzis przezywam sie na Rehmana Urdu Speaker :laugh:
KAte zaraz sprawdze co napisalas!!!!tzn jak wrocimy bo teraz musze juz konczyc!!!!no to ide

Do góry