reklama
Hej dziewczyki - a ja zminię temat.
Wczoraj byłam u mojej brzuchatej koleżanki ( 5 tyg ciąza starsza niż moja - i tez synek ;D) wygadałyśmy się za wszystkie czasy, obżarłyśmy się ciachami tortowymi i lodami, napiłyśmy się niezdrowej coca- coli ( która nam b. smakowała)- nawet po kilka łyczków piwka podkradłyśmy naszym mężom.
Już dawno tak fajnie nie spędziłam sobotki ( wróciliśmy z Ania o 23 do domu) - może dlatego, że w końcu pogadałam z kimś kto nadaje na tych samych falach ciążowych co ja.
Chociaż my zawsze nadawałyśmy na tych samych falach
Acha obejżałam u niej ten wózek Baby Active i jestem do niego na 100% przekonana - jest po prostu świetny ( ona ma błękitny a ja chce kupić szaro - pomarańczowy).
Zawsze planowałyśmy być razem w ciąży i nawet przez przypadek nam się to udało ;D ;D
Wczoraj byłam u mojej brzuchatej koleżanki ( 5 tyg ciąza starsza niż moja - i tez synek ;D) wygadałyśmy się za wszystkie czasy, obżarłyśmy się ciachami tortowymi i lodami, napiłyśmy się niezdrowej coca- coli ( która nam b. smakowała)- nawet po kilka łyczków piwka podkradłyśmy naszym mężom.
Już dawno tak fajnie nie spędziłam sobotki ( wróciliśmy z Ania o 23 do domu) - może dlatego, że w końcu pogadałam z kimś kto nadaje na tych samych falach ciążowych co ja.
Chociaż my zawsze nadawałyśmy na tych samych falach
Acha obejżałam u niej ten wózek Baby Active i jestem do niego na 100% przekonana - jest po prostu świetny ( ona ma błękitny a ja chce kupić szaro - pomarańczowy).
Zawsze planowałyśmy być razem w ciąży i nawet przez przypadek nam się to udało ;D ;D
T
Tamarunia
Gość
Gosiek super ze mialas taki fajny wieczor!!!!!!I fajnie ze sie juz zdecydowalas!!!nie ma to jak wiedziec na czym sie stoi. Ja przynajmniej lubie takie uczucie
Mi sie klorki bardzo podobaja!!sama z reszta chcialam cos z pomaranczowym, ale mojemu mezowi sie nie podobalo, a z reszta jak juz sie zdecydowalismy na konkretny model, to tam byly tylko 3kolory do wyboru
granarowy, niebieski i czerwony, noto oczywiscie czerwony wybralismy.
Mam nadzieje, ze dzis odbierzemy, o wlasnie ma isc zadzwonic, czy jest juz nasz wozeczek, dobrze ze sobie przypomnialam.
No a dzis mielismy jechac na dzidziusiowe zakupy, ale zadzwonili do meza, ze ma przyjsc do pracy, no i wes tu badz madra i sie nie wkurzaj!
Mam nadzieje, ze dzis odbierzemy, o wlasnie ma isc zadzwonic, czy jest juz nasz wozeczek, dobrze ze sobie przypomnialam.
No a dzis mielismy jechac na dzidziusiowe zakupy, ale zadzwonili do meza, ze ma przyjsc do pracy, no i wes tu badz madra i sie nie wkurzaj!
Tez bym się wkurzyła i to jeszcze w niedzielę ( mój mąż też miał taki cały grudzień i styczeń - w każda sob i nied. chodził i nadzorował prac, aż miałm tego dosyć)
Kate75 oto stronka:
http://www.babyactive.com.pl/ - typ BREAKER kolor nr 12
Kate75 oto stronka:
http://www.babyactive.com.pl/ - typ BREAKER kolor nr 12
T
Tamarunia
Gość
O kate, w dzieciach urodzonych w lutym Misia ma taki wozek(jak sie znow nie pomylilam :
)ale wydaje mi sie, ze wlasnie ten, to jest na spaczerowke nakladana gondola, czy nosidlo, w kazdym razie cos glebokiego i czytlama ze jest bardzo zadowolona z tego wozka(juz przetestowany, dzidzia na spacerku byla w nim), mowila ze swietnie sie sklada i duzo miejsca nie zajmuje(oni maja malo miejsca w mieszkaniu), no ogolnie sobie chwalila!
reklama
wesolutka
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Z beczki innej: wszystko wskazuje na to, ze jednak wypchnie mi pepek
na razie rozciagnal sie na plasko, ale od kilku dni widze tam mala coraz bardziej wypukla faldke!
musialam sie pochwalic :laugh: A zdarza sie, ze po ciazypepek nie cofa sie z powrotem...??
Podziel się: