reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

reklama
Hej dziewczyki - a ja zminię temat.
Wczoraj byłam u mojej brzuchatej koleżanki ( 5 tyg ciąza starsza niż moja - i tez synek ;D) wygadałyśmy się za wszystkie czasy, obżarłyśmy się ciachami tortowymi i lodami, napiłyśmy się niezdrowej coca- coli ( która nam b. smakowała)- nawet po kilka łyczków piwka podkradłyśmy naszym mężom.
Już dawno tak fajnie nie spędziłam sobotki ( wróciliśmy z Ania o 23 do domu) - może dlatego, że w końcu pogadałam z kimś kto nadaje na tych samych falach ciążowych co ja.
Chociaż my zawsze nadawałyśmy na tych samych falach
Acha obejżałam u niej ten wózek Baby Active i jestem do niego na 100% przekonana - jest po prostu świetny ( ona ma błękitny a ja chce kupić szaro - pomarańczowy).
Zawsze planowałyśmy być razem w ciąży i nawet przez przypadek nam się to udało ;D ;D

Gosiek super ze mialas taki fajny wieczor!!!!!!I fajnie ze sie juz zdecydowalas!!!nie ma to jak wiedziec na czym sie stoi. Ja przynajmniej lubie takie uczucie:) Mi sie klorki bardzo podobaja!!sama z reszta chcialam cos z pomaranczowym, ale mojemu mezowi sie nie podobalo, a z reszta jak juz sie zdecydowalismy na konkretny model, to tam byly tylko 3kolory do wyboru:) granarowy, niebieski i czerwony, noto oczywiscie czerwony wybralismy.
Mam nadzieje, ze dzis odbierzemy, o wlasnie ma isc zadzwonic, czy jest juz nasz wozeczek, dobrze ze sobie przypomnialam.
No a dzis mielismy jechac na dzidziusiowe zakupy, ale zadzwonili do meza, ze ma przyjsc do pracy, no i wes tu badz madra i sie nie wkurzaj!

O kate, w dzieciach urodzonych w lutym Misia ma taki wozek(jak sie znow nie pomylilam ::))ale wydaje mi sie, ze wlasnie ten, to jest na spaczerowke nakladana gondola, czy nosidlo, w kazdym razie cos glebokiego i czytlama ze jest bardzo zadowolona z tego wozka(juz przetestowany, dzidzia na spacerku byla w nim), mowila ze swietnie sie sklada i duzo miejsca nie zajmuje(oni maja malo miejsca w mieszkaniu), no ogolnie sobie chwalila!

reklama
Z beczki innej: wszystko wskazuje na to, ze jednak wypchnie mi pepek :) na razie rozciagnal sie na plasko, ale od kilku dni widze tam mala coraz bardziej wypukla faldke! :) musialam sie pochwalic :laugh: A zdarza sie, ze po ciazypepek nie cofa sie z powrotem...??

Do góry