reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

reklama
Odnośnie pępolków-ja z natury mam taki bardzo głęboki, więc raczej na maksa go nie wypchnie, ale zrobił się taki śmieszny daszek. I w zależności czy np. stoję to daszek jest z góry, jak leżę, to też zawsze z innej strony. Jak urodziłam Agatkę (zaraz po porodzie) to brzucha prawie nie było wcale, za to mój pępek to była wielka rozciągnięta dziura. Ale wszystko wróciło do normy (różnica prawie niedostrzegalna). Mi na powrót do jędrności brzuszka dużo dało, że zaraz po porodzie smarowałam się w dalszym ciągu kremami i owijałam opaską elastyczną. To naprawdę pomaga-brzucho się ładnie wstępuje i ujędrnia. A jak tylko mogłam ćwiczyć zabrałam się głównie za brzuszki, ale na początku mimo aktywności w ciąży było ciężko zrobić te kilka skłonów)po 10 myślałam że padnę a przed robiłam 50 bez zachłyśnięcia. Teraz mam dużo mniej ruchu więc powrót do gimnastyki będzie chyba jeszcze trudniejszy.

W aptece wiem że można kupić taki pas ściągający, a poza tym miałam takie specjalne gaciorki ściągające.

wiecie co tak sobie pomyslalam moze powinnysmy sie numerami telefonow powymieniac gdyby ktoras np.miala awarie netu albo nie mogla wejsc na bb co wy na to ja zaczne!!!!!!!!?????????????na priv wysylam

eee, jakis skrocony ten film. On trwal normalnie chyba 2 h, a ten teraz trwal godzinke. Kilku tematow w ogole nie poruszyli... Ciekawe czy puszczaja jeszcze kiedykolwiek ta dluzsza wersje - na szczescie mam ja nagrana ;) i moge ogladac kiedy chce ;)

Ja im jestem w bardziej zawansowanej ciąży to coraz gorzej reaguje. Ostatnio oglądałam (też mam nagrane) to poryczałam się :laugh:

reklama
A ja z innej beczki - czekam na stycznóweczki (ja jestem ze stycznia) - ciekawe czy zdążę urodzic zanim sie pojawią :)

Do góry