Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzięki wam dziewczynki za pocieszenie. Już mi lepiej po prostu postanowiłam się nie przejmować, ale tyle co przez tą kobietę się nadenerwowałam szkoda gadać.
Mąż też mi już to przetłumaczył i jest OK. Jeszcze raz dzięki za miłe słowa. Fajnie, że was mam
No i tak trzymac Kasunka Olac babe Nie masz co sobie wyzucac wogole, starałas sie a Twoja dzidzia jest najwazniejsza i gdybys ja zaniedbała to dopiero wtedy bys sobie nie mogła darowac.
kasiunka - ja też się wczoraj wkurzyłam na tych moich z pracy - zamiast zmartwić się tym, iż mi coś dolega - to wkurzyli się, że nie zdażyłam przekazać wszystkich obowiązków temu nowemu co przyjdzie. No cóz - po prostu doświadczyłam mały zawód psychiczny
a ja jestem szczęśliwa bo wczoraj dostałam z ZUS pisemko "Orzeczenie lekarza orzecznika ZUS" o przyznaniu mi zaiłku rehabilitacyjnego na 3 miesiące Na szczęście nie wzywali mnie na żadną komisję więc obyło się bez niepotrzebnego stresu. No i najlepsze jest to że już nie potrzebuję do niczego mojego lekarza tak więc zaoszczędzę kupę kasy
Gosiek Glowa do gory!do konca tygodnia zapomna w pracy ze czegokolwiek nie przekazalas!no i smaa wiesz co teraz jest naj
Kropecka ciesze sie ze w koncu wyrwalas sie od tego lekarza kasiarza.