reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

Dzięki wam dziewczynki za pocieszenie. Już mi lepiej po prostu postanowiłam się nie przejmować, ale tyle co przez tą kobietę się nadenerwowałam szkoda gadać.
Mąż też mi już to przetłumaczył i jest OK. Jeszcze raz dzięki za miłe słowa. Fajnie, że was mam ;)

reklama
No i tak trzymac Kasunka :) Olac babe ;) Nie masz co sobie wyzucac wogole, starałas sie a Twoja dzidzia jest najwazniejsza i gdybys ja zaniedbała to dopiero wtedy bys sobie nie mogła darowac.

kasiunka - ja też się wczoraj wkurzyłam na tych moich z pracy - zamiast zmartwić się tym, iż mi coś dolega - to wkurzyli się, że nie zdażyłam przekazać wszystkich obowiązków temu nowemu co przyjdzie. No cóz - po prostu doświadczyłam mały zawód psychiczny :(

a ja jestem szczęśliwa bo wczoraj dostałam z ZUS pisemko "Orzeczenie lekarza orzecznika ZUS" o przyznaniu mi zaiłku rehabilitacyjnego na 3 miesiące :) Na szczęście nie wzywali mnie na żadną komisję więc obyło się bez niepotrzebnego stresu. No i najlepsze jest to że już nie potrzebuję do niczego mojego lekarza tak więc zaoszczędzę kupę kasy :)

Gosiek Glowa do gory!do konca tygodnia zapomna w pracy ze czegokolwiek nie przekazalas!no i smaa wiesz co teraz jest naj:)
Kropecka ciesze sie ze w koncu wyrwalas sie od tego lekarza kasiarza.

reklama
Do góry