reklama
GOSIEK głowa do góry i niczym się nie przejmuj zobaczysz jeszcze Cię przeproszą nie pierwszy dzień byłaś w pracy i Twojego odejścia mogli spodziewać się z dnia na dzień i tak bardzo długo wytrzymałaś dzielna jesteś. 
Jesli chodzi o watek z ciuszkami to u mnie wyglada to tak, ze wywaliło takie ogromniaste zdjecie z pajacykiem z misiem ;D, przy czym strona sie mocno rozszezyła i znikła opcja odpowiedz ??? A u was jak to wyglada?
ewe, ja dokumenty wyslalam poczta 20 lutego , do ZUSu doszlo 22 lutego oczerzenie zostalo wydane 9 marca a przyszlo mi poczta 13 marca. teraz jeszcze czekam na prawomocna decyzje, nie wiem ile to im zajmie.
abryz
MAJOWA MAMA'06
Za chwilę idę z Piotrkiem na ostatnie rekolekcje. Dobrze, że kościół mam pod blokiem, bo nie wiem, jakbym się tam dokulała. A potem sobie pójdziemy do mojej siostry. Chociaż sobie popatrzę na Jej 5-cio miesięczne maleństwo. Szkoda, że nie pozwalają mi go nosić, ale Tymek waży już przeszło 8 kilo. Mój Piotrek go uwielbia (cieszę się i mam nadzieję, że swojego brata też tak będzie traktował) :-)
wesolutka
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Dziewczyny, a wiecie, jakiego ja mam teraz stresa nocami? Adas zaczal sie rozpychac okrutnie i bardzo, najczesciej niespodziewanie, uciska mi pecherz. I od kilku dni mam sny, ze jestem w toalecie i musze zrobic siku, a nie moge! Wiecie pewnie, jak to dziala - w efekcie zrywam sie ze snu i dobiegam do realnego wc w ostatnich sekundach ;D
dobrze, ze w ogole sie budze, inaczej musialabym i sobie sprawic ceratkowe podkladki... ;D
dobrze, ze w ogole sie budze, inaczej musialabym i sobie sprawic ceratkowe podkladki... ;D
reklama
a mi sie dzis snilo, ze mala sie tak potwornie rozpychala, ze balam ssie, ze mi pecherz plodowy peknie i snilo mi sie, ze to mocno bolalo, a rano okazalo sie, ze Ala ma nogi tam gdzie miala cialko, a cialko tam gdzie miala pupe. Te filmy, o ktorych Wam opowiadalam nagralam jak szalala nogami po prawej mojej stronie, a dzis juz nogami smiga po mojej lewej!
Podziel się: