• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

dziewczyny, czy wy też macie zablokowany temat ciuszki ??? nic nie umiem napisać na tym wątku :( czy może ja sobie coś mądrze wcisnełam ???

reklama
GOSIEK głowa do góry i niczym się nie przejmuj zobaczysz jeszcze Cię przeproszą nie pierwszy dzień byłaś w pracy i Twojego odejścia mogli spodziewać się z dnia na dzień i tak bardzo długo wytrzymałaś dzielna jesteś. :)

Oh Kropecka! ja za jakies 2 tyg znow staje na komisje ale nie taka jak wy:(:( i chyba im tam urodze:( doslownie!! i niech mi tylko jakas glupia baba da znow 2 lub 3 grupe.....

Gosiek - mowiłam ci - my się zacharowywujemy a oni to mają gdzieś. Nie przejmujj się i olej ich. kropecka gratuluję przyznania zasiłku. Lilith trzymamy za ciebie kciuki :)

Jesli chodzi o watek z ciuszkami to u mnie wyglada to tak, ze wywaliło takie ogromniaste zdjecie z pajacykiem z misiem ;D, przy czym strona sie mocno rozszezyła i znikła opcja odpowiedz ??? A u was jak to wyglada?

ewe, ja dokumenty wyslalam poczta 20 lutego , do ZUSu doszlo 22 lutego oczerzenie zostalo wydane 9 marca a przyszlo mi poczta 13 marca. teraz jeszcze czekam na prawomocna decyzje, nie wiem ile to im zajmie.

Za chwilę idę z Piotrkiem na ostatnie rekolekcje. Dobrze, że kościół mam pod blokiem, bo nie wiem, jakbym się tam dokulała. A potem sobie pójdziemy do mojej siostry. Chociaż sobie popatrzę na Jej 5-cio miesięczne maleństwo. Szkoda, że nie pozwalają mi go nosić, ale Tymek waży już przeszło 8 kilo. Mój Piotrek go uwielbia (cieszę się i mam nadzieję, że swojego brata też tak będzie traktował) :-)

Dziewczyny, a wiecie, jakiego ja mam teraz stresa nocami? Adas zaczal sie rozpychac okrutnie i bardzo, najczesciej niespodziewanie, uciska mi pecherz. I od kilku dni mam sny, ze jestem w toalecie i musze zrobic siku, a nie moge! Wiecie pewnie, jak to dziala - w efekcie zrywam sie ze snu i dobiegam do realnego wc w ostatnich sekundach ;D
dobrze, ze w ogole sie budze, inaczej musialabym i sobie sprawic ceratkowe podkladki... ;D

reklama
:)
a mi sie dzis snilo, ze mala sie tak potwornie rozpychala, ze balam ssie, ze mi pecherz plodowy peknie i snilo mi sie, ze to mocno bolalo, a rano okazalo sie, ze Ala ma nogi tam gdzie miala cialko, a cialko tam gdzie miala pupe. Te filmy, o ktorych Wam opowiadalam nagralam jak szalala nogami po prawej mojej stronie, a dzis juz nogami smiga po mojej lewej! ;) Ciekawe ile z tego snu bylo snem a ile jawa ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry