Wczoraj tzn dzis poszlam spac dopiero po 5 a wstalam o 10....masakra...mialam pogadanke z mezem i za to wszystko pojechalam dzis do fryzjera!!! stracilam cale wlosy
a mialam juz takie dlugie!!! Ale podoba mis ie bardzo bo zawsze wlasnie w ten sposob sie obcinalam

Ale dziwnie sie czuje jak ich spiac nie moge! No i ogromny plus!!!! nie mam twarzy miska!!! ;D
reklama
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
Na Allegro mozna kupic takie albumy.... wydaje mi sie ze sa dosc ciekawe... co wy na to?
http://www.allegro.pl/item92161601_album_malego_dziecka_super_fajny_na_prezent_.html
http://www.allegro.pl/item92161601_album_malego_dziecka_super_fajny_na_prezent_.html
Lilith, to czekamy na fotki z nowa fryzurkaLILITH pisze:Wczoraj tzn dzis poszlam spac dopiero po 5 a wstalam o 10....masakra...mialam pogadanke z mezem i za to wszystko pojechalam dzis do fryzjera!!! stracilam cale wlosya mialam juz takie dlugie!!! Ale podoba mis ie bardzo bo zawsze wlasnie w ten sposob sie obcinalam
Ale dziwnie sie czuje jak ich spiac nie moge! No i ogromny plus!!!! nie mam twarzy miska!!! ;D
a jesli chodzi o album maluszka, to mysmy dostali na Boze Narodzenie od meza siostry taki gdzie mozna zapisywac pierwsze osiagniecia maluszka, wspomnienia, wklejac wloski, odciski stopek itd... Cala jest w zdjeciach AnnGeddes i jest extra. Aha, i jest na pierwszych 5 lat az!!!
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
a+t+? dokładnie mamy taki sam dla Karolinki. Naprawdę jest super
Polecam...
T
Tamarunia
Gość
ale swietny ten album Agusia jest!mam nadzieje,z e to wlasnie taki nasza mala(my)dostaniemy od mojej kolezanki

takie mi sie podobaja

AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
Lilith bede sie musiala przejsc do Sfery i sobie poogladac... taki album to naprawde ekstra pamiatka. Szkoda, ze jak my bylysmy malutkie to nie bylo takich cudeniek.
Hej dziewuchy! Jestem tu nowa. Pochodze z Bobowa (koło Starogardu Gd., jest może ktoś ze Starogardu?) i mam 23 lata. Termin mam na 5 maja. Nie znam jeszcze płci dziecka ale czuje, że to będzie chłopak. A propos palenia to wcześniej miałam z tym problem. Ale kiedy sie dowiedziałam o ciąży to natychmiast udałam się na terapię Zu Gung. Polega na medytacjach i skupianiu energi z kosmosu. Pomogło. Teraz jestem zupełnie innym człowiekiem. Pozdro
reklama
Podziel się: