reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

Wczoraj tzn dzis poszlam spac dopiero po 5 a wstalam o 10....masakra...mialam pogadanke z mezem i za to wszystko pojechalam dzis do fryzjera!!! stracilam cale wlosy:(:( a mialam juz takie dlugie!!! Ale podoba mis ie bardzo bo zawsze wlasnie w ten sposob sie obcinalam:):):) Ale dziwnie sie czuje jak ich spiac nie moge! No i ogromny plus!!!! nie mam twarzy miska!!! ;D

reklama
Agusia takie albumy sa w ksiegarniach! w Sferze jak kiedys bylam to bylo chyba z 7 do wyboru koloru itd! i mi najbardziej podobal sie taki gdzie bylo miejsce do usg i ciazy:):)

LILITH pisze:
Wczoraj tzn dzis poszlam spac dopiero po 5 a wstalam o 10....masakra...mialam pogadanke z mezem i za to wszystko pojechalam dzis do fryzjera!!! stracilam cale wlosy:(:( a mialam juz takie dlugie!!! Ale podoba mis ie bardzo bo zawsze wlasnie w ten sposob sie obcinalam:):):) Ale dziwnie sie czuje jak ich spiac nie moge! No i ogromny plus!!!! nie mam twarzy miska!!! ;D
Lilith, to czekamy na fotki z nowa fryzurka :)
a jesli chodzi o album maluszka, to mysmy dostali na Boze Narodzenie od meza siostry taki gdzie mozna zapisywac pierwsze osiagniecia maluszka, wspomnienia, wklejac wloski, odciski stopek itd... Cala jest w zdjeciach AnnGeddes i jest extra. Aha, i jest na pierwszych 5 lat az!!!

ale swietny ten album Agusia jest!mam nadzieje,z e to wlasnie taki nasza mala(my)dostaniemy od mojej kolezanki:):):)takie mi sie podobaja:):):)

mi sie bardzo podoba, bo w sklepach te co widziałam to były dość tandetne. Ten wygląda bardzo ładnie.

Hej dziewuchy! Jestem tu nowa. Pochodze z Bobowa (koło Starogardu Gd., jest może ktoś ze Starogardu?) i mam 23 lata. Termin mam na 5 maja. Nie znam jeszcze płci dziecka ale czuje, że to będzie chłopak. A propos palenia to wcześniej miałam z tym problem. Ale kiedy sie dowiedziałam o ciąży to natychmiast udałam się na terapię Zu Gung. Polega na medytacjach i skupianiu energi z kosmosu. Pomogło. Teraz jestem zupełnie innym człowiekiem. Pozdro

reklama
Ale jestem głupia! Weszłam w ten folder i pisałyście o fajkach więć się dołączyłam a teraz widze że mój post jest na końcu i już gadacie na inne tematy. Ale to mój pierwszy dzień tutaj. Trzymajcie się ciężarówki

Do góry