reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

Mihir, dzielna jestes! Badz taka dalej i sie nie poddawaj. Ciesze sie raze z Toba, ze Twoja dzidzia ma sie dobrze :) Pewnie ona Ci wszystko wynagrodzi :):)

reklama
Czesc dziewczynki przylatuje z kwietniowek z dobrymi wiesciami ...ojej musze sie Wam pochwalic..u kwietniowek juz trojeczka dzieciaczkow na swiecie. ;D

Mihir!!!Podziwiam cie za to, ze tyle przeszlas, poradzilas siobie z tym i patrzysz w przyszlosc optymistycznie!!!Tak trzymaj!!!!Nawet jak beda jakies zle chwile, to pamietaj, ze masz kruszynke swoja!!!i zobaczysz ze wszystko potoczy sie tak jak nalezy!

Abryz twoja siostra miala bardzo ciezka ciaze!!!ojej !dzobrze ze dzidzius zdrowy i fajny!

o ide zaraz na kwietniowki obadac sprawe:) ;D

Mihir - ja ci juz pisałam u was na listopadowych mamach - ale jeszcze raz pisze. faceci to dranie (w większości) - także się nie przejmuj - teraz masz dzieciątko po sercem i ono jets najwazniejsze - i tak jesteś bardzo dzielna i podziwiam cię całym sercem. A jeszcze znajdziesz faceta który zasługuje na ciebi bo tamtem drań na pewno nie!!! Pozdrawiam
PS. Lecę na kwietnióweczki zobaczyć co tam się dzieje!!!

Oj ale to bylo wzruszajace :-[ ...
bardzo sie ciesze ze z fasolka wszystko dobrze!!! I napewnos ie pouklada! teraz liczy sie przede wszystkim dzieciatko!! jestes bardzo dzielna ja nie wiem czy poradzilabym sobie w takiej sytuacji:(:(
trzymamy mocno kciuki za Was abys szczesliwie i z jak najmniejszym,i problemami dotarla do konca ciazy :):):)

ja jaks ie dowiedzialam o tym ze moj aniolek umarl to bylam w 8 tc (w 7 bylo jeszcze ok). kazali mi powtorzyc bete z nadzieje ze jeszcze nie widac serducha...ale niestety:(
niestety tez nikt nie kwapil sie zeby zabieg wykonac i sama chodzilam przez tydzien i sie prosilam :(:(- dlatego nienawidze BB szpitali!!

reklama
Do góry