reklama
T
Tamarunia
Gość
Mihir!!!Podziwiam cie za to, ze tyle przeszlas, poradzilas siobie z tym i patrzysz w przyszlosc optymistycznie!!!Tak trzymaj!!!!Nawet jak beda jakies zle chwile, to pamietaj, ze masz kruszynke swoja!!!i zobaczysz ze wszystko potoczy sie tak jak nalezy!
Abryz twoja siostra miala bardzo ciezka ciaze!!!ojej !dzobrze ze dzidzius zdrowy i fajny!
o ide zaraz na kwietniowki obadac sprawe
;D
Abryz twoja siostra miala bardzo ciezka ciaze!!!ojej !dzobrze ze dzidzius zdrowy i fajny!
o ide zaraz na kwietniowki obadac sprawe
Mihir - ja ci juz pisałam u was na listopadowych mamach - ale jeszcze raz pisze. faceci to dranie (w większości) - także się nie przejmuj - teraz masz dzieciątko po sercem i ono jets najwazniejsze - i tak jesteś bardzo dzielna i podziwiam cię całym sercem. A jeszcze znajdziesz faceta który zasługuje na ciebi bo tamtem drań na pewno nie!!! Pozdrawiam
PS. Lecę na kwietnióweczki zobaczyć co tam się dzieje!!!
PS. Lecę na kwietnióweczki zobaczyć co tam się dzieje!!!
T
Tamarunia
Gość
Gluszku!Dzielna prawda?to mials na mysli?na pewno!
:laugh: 
Oj ale to bylo wzruszajace :-[ ...
bardzo sie ciesze ze z fasolka wszystko dobrze!!! I napewnos ie pouklada! teraz liczy sie przede wszystkim dzieciatko!! jestes bardzo dzielna ja nie wiem czy poradzilabym sobie w takiej sytuacji
trzymamy mocno kciuki za Was abys szczesliwie i z jak najmniejszym,i problemami dotarla do konca ciazy

ja jaks ie dowiedzialam o tym ze moj aniolek umarl to bylam w 8 tc (w 7 bylo jeszcze ok). kazali mi powtorzyc bete z nadzieje ze jeszcze nie widac serducha...ale niestety
niestety tez nikt nie kwapil sie zeby zabieg wykonac i sama chodzilam przez tydzien i sie prosilam
- dlatego nienawidze BB szpitali!!
bardzo sie ciesze ze z fasolka wszystko dobrze!!! I napewnos ie pouklada! teraz liczy sie przede wszystkim dzieciatko!! jestes bardzo dzielna ja nie wiem czy poradzilabym sobie w takiej sytuacji
trzymamy mocno kciuki za Was abys szczesliwie i z jak najmniejszym,i problemami dotarla do konca ciazy
ja jaks ie dowiedzialam o tym ze moj aniolek umarl to bylam w 8 tc (w 7 bylo jeszcze ok). kazali mi powtorzyc bete z nadzieje ze jeszcze nie widac serducha...ale niestety
niestety tez nikt nie kwapil sie zeby zabieg wykonac i sama chodzilam przez tydzien i sie prosilam
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
A ja troche z innej beczki....
Jak jest u was z sexem?? Odpuscilyscie moze juz sobie?? Bo gdzies wyczytalam, ze taraz lepiej uwazac z igraszkami....
Jak jest u was z sexem?? Odpuscilyscie moze juz sobie?? Bo gdzies wyczytalam, ze taraz lepiej uwazac z igraszkami....
reklama
Podziel się: