reklama
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
No pewnie Lilith
A tak z innej beczki. Po wczorajszym okropnym dla mnie dniu wzięłam sobie ciepły prysznic i zrobiłam peeling. Od razu lepiej jak kobieta zrobi trochę coś koło siebie
Już się nie mogę doczekać aż urodzę, a wtedy pójdę sobie do fryzjera i zrobię mały "tuning" jak to helunia nazwała :laugh: :laugh: :laugh:
A tak z innej beczki. Po wczorajszym okropnym dla mnie dniu wzięłam sobie ciepły prysznic i zrobiłam peeling. Od razu lepiej jak kobieta zrobi trochę coś koło siebie
hihhih ja w przyszłym tygodniu idę do kosmetyczki, niech coś ze mną zrobi, przynajmniej brwi
Ja od dwóch dni siedzę na allegro i oglądam ciuchy - DLA MNIE . Już upolowałam sobie naszyjnik, zaraz poszukam jakiś kolczyków no i tuniczkę bym chciała. A tak wogóle to znalazłam tyle tunik na ciąże że szok i w bardzo niskich cenach. Teraz to juz za późno.
Ja od dwóch dni siedzę na allegro i oglądam ciuchy - DLA MNIE . Już upolowałam sobie naszyjnik, zaraz poszukam jakiś kolczyków no i tuniczkę bym chciała. A tak wogóle to znalazłam tyle tunik na ciąże że szok i w bardzo niskich cenach. Teraz to juz za późno.
ewe nie wiem czy pamietasz jakie ja kupilam tuniki!! i sa juz wszystkie dawno za male!!! 
szkoda wielka

Co do tuningu ja mam tragiczne stopy!!!! az wstyd sie przyznac
nie dosc ze wygladaja jak u slonia i nawet kostek nie widac...to jeszcze sa takie beeeee

Co do tuningu ja mam tragiczne stopy!!!! az wstyd sie przyznac
A My od czasu kiedy miałam zakaz znalezlismy sobie sposoby na mizianie sie ;D a teraz juz tak pozostało bo bałam sie juz normalnego seksu. A ostatnio to wogole jakos nie mam ochoty wogole...hmm. Moze to i lepiej. A dzis w nocy tak sobie gadalismy o tym i jak powiedziałam zeby moze skorzystac jak juz bede w terminie a jeszcze nie bede rodzic, to powiedział ze chyba bedzie sie bał :-[ Pewnie ja tez chyba ze juz sie zniecierpliwie czekaniem na porod 
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Ja jestem właśnie po odwiedzinach mojej mamy, cioci i kuzynki. Dostaliśmy zaproszenie na 18-stkę mojego kuzyna, która będzie akurat 6 maja
Ciekawe czy do tego czasu Ania się już urodzi czy jeszcze będzie czekała 
reklama
Podziel się: