reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

a u mnie seksik bardzio różnie wygląda.
Ostatnio jak juz się nie martwię wcześniejszym porodem to sobie pozwalamy ( wcześniej miałam blokadę psychiczną) - a pozwalamy sobie - na miarę możliwości ogromnego brzucha ;) ;) ;) - a te możlliwości są ograniczone :( :(
al eczasami padamy i mam dosyć wszystkiego - dotyczy to tych dni kiedy mnie boli kręgosłup lub brzuch
lilith - ja tez mam okropne kostki
a tak wogóle to jestem tak bardzo zdegustowana własną figurą, że aż nie mam siły na siebie patrzeć w lustrze - bleee :p :p :p :p :p :p - ochyda i te grube nogi ( strasznie mi przytyły i opuchły nogi - wyglądają jak u słonia lub u hipy)

reklama
oj gosiek napewno wygladzasz slicznie jak kazda kobieta w ciazy - takie uroki ;D

ja tez marudze ale jak sobie tak pomysle to bedzie mi brakowac brzuszka troszke jak urodze, teraz malenstwo jest czescia mnie to jest takie wzruszjace :)

gosiek289 pisze:
a u mnie seksik bardzio różnie wygląda.
Ostatnio jak juz się nie martwię wcześniejszym porodem to sobie pozwalamy ( wcześniej miałam blokadę psychiczną) - a pozwalamy sobie  - na miarę możliwości ogromnego brzucha  ;) ;) ;) - a te możlliwości są ograniczone  :( :(
al eczasami padamy i mam dosyć wszystkiego - dotyczy to tych dni kiedy mnie boli kręgosłup lub brzuch
lilith - ja tez mam okropne kostki
a tak wogóle to jestem tak bardzo zdegustowana własną figurą, że aż nie mam siły na siebie patrzeć w lustrze - bleee  :p :p :p :p :p :p - ochyda i te grube nogi ( strasznie mi przytyły i opuchły nogi - wyglądają jak u słonia lub u hipy) 
gosiek, wrzuc jakas fotke, to na pewno uslyszysz mnostwo komplementow i mimo, ze masz troche wiecej kilogramkow na pewno wygladasz slicznie.

A+T ale usmialam sie i normalnie dwa razy az ogladalam, jak bedzziemy mieli czas to pokaze dla meza, ale super fasolki, a smieja sie tak, jakby tam 10cior a nie 4ro dzieci sie smialo:):):): :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

A wyobrazacie sobei miec czworaczki ::) ::) ::) :p ;D :D :laugh: ;) oj toz to ja nie wiem jaksa pomoc trzeba normalnie!

Boże, takich czterech pancernych mieć w domu, zwłaszcza na etapie raczkowania lub chodzenia ;D ;D ;D

Fajny filmik - a ja czekam, mezus w tygodniu dostanie taloniki na swieta ( chyba Sodexo - ciesze sie, bo sa uniwersalne) i jade do Tesco po kosmetyki, pieluchy i tp , lubie do Tesco, bo maja kase uprzywilejowana dla ciezarnych, z ktorej korzystam namietnie :D :D
A ostatnio jedna pani ustapila mi miejsca w autobusie :laugh: :laugh:

reklama
a+t - świetny filmik - a jakie dzidzie uśmiechnięte ( no i mamusia też)
jutro pstryknę zdjęcie - jak wyśle Anię do szkoły a Romka do pracy

Do góry