Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
abryz pewnie to jeszcze zależy od predyspozycji genetycznych no i wielkości dzieciaka, ale i tak uważam, że takie wysportowane dziewczyny to mają trochę łatwiej, bo przynajmniej znają swoje ciało i wiedzą co i jak działa
Trini, nie masz co liczyć na Giertycha. On teraz będzie moim ministrem. Osłabłam ;D Pewnie każdy z nas będzie musiał przejść odpowiednią moralną i ideologiczną weryfikacje. Boże, a ja w podstawówce należałam do TPPR, a w liceum w III klasie miałam dostateczy z religii
A ja dzisiaj zastanawialam sie na głos nad kupnem sukienki, która mi sie spodobała dla Agnieszki rozmiar 62, a mój mąz na to, zastanawiając sie razem ze mną, a to już będzie chodzić? ;D :
Ciekawe jak tam a+t+a Może jest już w domku? Pewnie do nas zajrzy jak tylko będzie miała chwilkę... Juz się nie moge doczekać jak opisze wrażenia z porodu, no i w ogóle jak się czuje....