reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

reklama
Nrmalnie nie wytrzymam - matko bo skonam- :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: - Trini to była jakiś koszmar chyba

Mi się ostatnio śniła Tamrunia - ale nie pamiętam o co chodziło

głuszek ja sobie z nim miło konwersowałam :) :) :) Siedział obok mnie na jakiejś konferencji, a wszystko przez to, że wieczorem rozmawiałam z koleżanką, która ma termin na sierpień i gadałyśmy o tym becikowym, że może braknąć skuli majóweczek ;) a ona na to, że Roman wypłaci mi z własnej kieszeni jakby co :) :) :) :)

Ja z innej beczki. Zamawiałam dziś ciasto na I Komunię Piotrka. Z wiadomych powodów będzie 10 osób (+ półroczny syn mojej siostry). Powiedzcie, czy wystarczy: średni tort książka, 3 blachy ciasta (6 ciast po pół blachy). Nie mam zielonego pojęcia, czy nie będzie za mało. ::)

abryz uważam, że masz dużo słodkości nawet może za dużo zobaczysz, że zostanie i jeszcze przez pare dni będziecie zajadać się ciastem.

reklama
trini masz bardzo ciekawe sny a jak juz tak bobrze ci sie z tym panem układa to moze dla nas odrazu załatwisz male co nieco bez formalności??? ;D ;D ;D
Abryz na pewno starczy w restauracjach na teki przyjecia liczą po 10dkg na osobe czyli u Ciebie jest duuuzo wiecej wiec nie ma sie czym martwic no chyba ze masz samych lasuchów którzy tylko ciasto jedzą i nic więcej....

Do góry