Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
głuszek, ja też wczoraj zobaczyłam że Marthusi test wyszedł pozytwny. Bardzo się cieszę Mam nadzieję ze tym razem uda jej się przejść całą ciążę bez jakichkolwiek komplikacji.
widze ze ciekawy temacik "opaseczki" ja calkowicie o tym zapomnialam tez bym chciala ciekawe czy tu mi dadza. Pamiętam jak mama pokazywala mi moje opaski ma az dwie i pepuszek hihi - tylko on sie juz troche rozklada.
Marthusia - nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazic co ona przeszla mam nadzieje ze teraz wszystko bedzie dobrze.
Heksa. a moze powiedz po prostu ze chcesz zabrac i juz- ale powiedz to zanim zrobia ci cc bo bedziesz jeszcze w ciazy a ciezarnym sie nie odmawia .. No w ostatecznosci mozesz zastosowac sposob Glluszkowy- cyrkiel w tylek ;D ;D ;D