reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

reklama
A co do tych paseczków na rączkacz niemowląt jak u Was jest możecie jeden zabrac do domu na pamiątke? moja mama taki ma ale teraz u nas w szpitalu każa sie z tego rozliczyć inaczej nie ma wypisu. Głupie to. Ja bym chciala zabrac taki paseczek do domu, a za pare lat wyjąc i niuni pokazac.

Naprawde dziwny zwyczaj Heksa z tym zabieraniem paseczka(w większości są sponsorowane przez firmy farmaceutyczne).Ja po Nadii mam taki i pamietam ze były dwa jeden na nózce a drugi na rączce.

Ja po Piotrku mam paseczki i kartkę z danymi, która wisiała nad łóżeczkiem. Mam też testy ciążowe :laugh:

u mnas paseczek - jeden zostawał w szpitalu a drugi można było wziąść do domu - po Ani też mam pamiatkę w postaci paseczka.
Niestety zabrali mi kartę ciąży
A wątek ze zdjęciami założe też - oczywiście - niestety jestem teraz ograniczona czasem w którym Mireczek śpi - wczoraj nie udało mi się nawet na chwilkę wpaść na bb - bo miałam gości - no cóż każdy chce obejżeć małego bobaska.
Jak byście miały jakieś pytania to służę odpowiedzią. Coś na porodach popisąłm - ale nei wiem co was interesuje - a więc zadawajcie pytania a ja wam odpowiem.

Dziwne z tymi paskami. Kolezanka 3 m-ce temu urodziła i zeby dostać wypis musiała oba oddac.
Ja chciałabym dostac i miec na pamiątke. A co do karty zdrowia niemowlaka to u nas nigdzie nie wisiały takie??

Ja tez na pamiątkę mam po Nadii
kartę ciąży
paseczek ze szpitala
i test ciążowy +(a jakiż by inny heheheh)
i na razie drugi + teścik z tej ciąży :)

reklama
ja też mam tą opaskę z rączki:)i kartę ciazy i zdjecia z usg i badania wszystkie z ciazy po ewie,aha i pępuszek,ale testu ciażowego nie mam...za to mam chyba z 7 innych z ciaży pomiędzy Ewą i INką i z INki jeden...i jeszze mam prezenty dla mezulka...ewy paputki malutkie białe,drugiego dzidziusia papustki pomarańczowe i Inki skarpetuszki czerwone:)))))))

Do góry