reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

Qrcze ja mam tych bronzerow roznych, balsamow od groma i jakos mi nie przyszło do głowy zeby sie zaczac smarowac tylko cały czas oliwka w zelu i krem przeciw rozstepom a moze tak sie podbarwic przed porodem...hehe tylko nie przesadzmy bo sie nas maluszki przestrasza ;)

reklama
Anita ja jestem 79 :)
No właśnie wiedziłaam że któraś jest z tego samego dnia co ja - bo pamietam jak maiłam w styczmniu urodziny to któras też miała razem ze mną tylko nie pamietałam kto :)

Oj Głuszek , Głuszek jestem od Ciebie mlodsza o tydzień, czyli zosyal mi jeszcze tydzień młodosci ::), a potem to juz początkujacy wapniak :-[ ;)

anita dzięki za rady na temat rowerka...wiesz..ja nauczyłam się na 2 kołach jak miałam 12-13 lat:(i wcale nie idzie mi za dobrze:(staram się własnie mężulka przekonac do tej 12'':)kate to zaopatrze się w ten kremik:)))mam nadzieję,ze mi pomoże,bo moje ręce wyglądają tragicznie...a kropecka jaki w końcu kupiłaś?do jasnej czy ciemnej???a co do tych plam to własnie jak wczoraj się smarowałam to sobie o Tobie pomyślałam i się zastanawiałam czy by nie napisac,zeby porządnie łapki potem umyc,bo miałam ten sam efekt co TY:)))))))))))ja tam jestem zadowolona,na lato dokupię sobie jeszcze ten nivea albo jakiś inny rozświetlająccy:)))))))))))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry