reklama
mam jeszcze 2 pytanka...HELUNIA jaki masz kolorek na włoskach???i jeśli mogę spytac to jaką farbą farbujesz?
kate mam pytanko w zwiazku z tym,że pracujesz w aptece
poszukuję kremu do rąk...nazywał się "krem do zniszczonych rąk" w słoiczku białym,plastikowym z różowym wieczkiem,napis też rózowy...wiesz może o jakim kremie mówię?za chiny nie mogę go dostac w poznaniu,a nie wiem jakiej to było firmy,bo zaraz się pościerały te napisy wszystkie...aha i tani był,bo chyba 6 zł kosztował...z góry dziękuję za jakiekolwiek info
kate mam pytanko w zwiazku z tym,że pracujesz w aptece
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
]b]Biedronka[/b] to ty jestes z Poznania? bo ja moze juz tam nie mieszkam, ale sie urodzilam i wychowalam i teeesknie! Nie moge sie doczekac, zeby jak juz zalatwie paszport dla malego, przyjechac w odwiedziny!
Gdzie bedziesz rodzic?bo ja mialam na poczatku plan, zeby rodzic na Polnej u Drewsa, bo do niego chodzilam i bardzo go lubie i prowadzil porod jak moja mama rodzila moja siostre i nie bylo zadnego naciecia, pekniecia, NIC i w ogole bylo super. Potem postanowilam, jednak zostac do porodu w Antwerpii, zobaczymy jak bedzie
Gdzie bedziesz rodzic?bo ja mialam na poczatku plan, zeby rodzic na Polnej u Drewsa, bo do niego chodzilam i bardzo go lubie i prowadzil porod jak moja mama rodzila moja siostre i nie bylo zadnego naciecia, pekniecia, NIC i w ogole bylo super. Potem postanowilam, jednak zostac do porodu w Antwerpii, zobaczymy jak bedzie
Widziałyście - marzec zniknął!!! Hura!!!!
o i styczeń się pojawił - sama jestem ze stycznia, wię cmam sentyment do tego mieciąca. i pomyśleć sobie że o ne będa rozidc w styczniu a już wrócę wtedy do pracy!! Szok
PS. Jakoś mi się tak smutno zrobiło ze nasze ciąże już tak się kończą..... (ale jestem durna....)
o i styczeń się pojawił - sama jestem ze stycznia, wię cmam sentyment do tego mieciąca. i pomyśleć sobie że o ne będa rozidc w styczniu a już wrócę wtedy do pracy!! Szok
PS. Jakoś mi się tak smutno zrobiło ze nasze ciąże już tak się kończą..... (ale jestem durna....)
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
głuszek nie smuć się
Będziemy miały śliczne dzieciaczki i nadal będziemy sobie pisać, tylko nie o ciąży, ale o nich 
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Gluszektez nie moglam sie doczekac zeby marzec zniknal 
a do stycznia mam taki sam sentyment, bo i ja i moj brat urodzilismy sie w tym miesiacu
tez mam czasem takie glupie mysli, ze ciaza sie konczy i ze moze bede tesknic za tym okresem hehe ale przewaznie to sie ciesze, ze juz blisko rozwiazania ;D
a do stycznia mam taki sam sentyment, bo i ja i moj brat urodzilismy sie w tym miesiacu
tez mam czasem takie glupie mysli, ze ciaza sie konczy i ze moze bede tesknic za tym okresem hehe ale przewaznie to sie ciesze, ze juz blisko rozwiazania ;D
Biedronko nie kojarzę kremu w pudełku do rąk u nas w aptece tylko w tubkach.Pojawił sie nowy Garnier czerwony na suche strefy dla mnie rewelka a juz łapy krwią ociekały z suchości
.Koszt ok 9,5 zł na długo starcza super.
Amoja Naduśka nie ma rowerka może na urodziny kupimy bo teraz jezdzi kaczuchą hihihi nie umie jeszcze pedałować.
Amoja Naduśka nie ma rowerka może na urodziny kupimy bo teraz jezdzi kaczuchą hihihi nie umie jeszcze pedałować.
reklama
Podziel się: