reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

A mnie dzis dopadl fryzjer ;), a raczej fryzjerka - ciezarna fryzjerka - jaja jak berety. Czulam sie jak z tego teledysku gdzie wszystkie kobitki sa w ciazy ;) tylko ze ona dopiero w 19 tygodniu.

reklama
Kurde, 10 maja jest ogólnopolski dzień protestu lekarzy. Akurat zachciewa im sie protestowac jak nasze porody sie zblizaja :mad: Mam nadzieje ze nie skomplikuje nam to przyjscia na swiat naszych dzieciaczkow.

Ojojoj, oby to nic zlego nie spowodowalo. Ale moze jeszcze im sie odwidzi i zmienia date albo w ogole nie beda szalec z protestami.

Ja sie swojego lekarza pytalam i powiedzial z usmiechem ze porody beda przyjmowac i mam sie nie martwic na zapas ( bo ja zawsze na wizycie wymyslam jakis problem - ostatnio sie martwilam, ze konczy mi sie karta ciazy, ale zrobil wtedy oczy) hihi

olga dobre :laugh: :laugh:
Myślę że nie ma się co na zapas obawiać strajków nikt nas tak sobie nie pozostawi
Kropecka nie martw się najwyzej mój mąż Ci odbierze poród (od 1 maja idzie do Madurowicza na staż) ;D ;D ;)

Wstyd się przyznac ale ja też własnie się zastanawiałm co z tą kartą i ja myslałm że mi lekarz drugi blankiet założy, hihihi
A ona powiedziła że po prostu juz ją zakańczamy i potem sie nie robi żadnych badań tylko ktg :)
Ale jestem durnota!!!

reklama
Do góry