reklama
Kurde, 10 maja jest ogólnopolski dzień protestu lekarzy. Akurat zachciewa im sie protestowac jak nasze porody sie zblizaja
Mam nadzieje ze nie skomplikuje nam to przyjscia na swiat naszych dzieciaczkow.
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Możemy mieć tylko nadzieję....
Ja sie swojego lekarza pytalam i powiedzial z usmiechem ze porody beda przyjmowac i mam sie nie martwic na zapas ( bo ja zawsze na wizycie wymyslam jakis problem - ostatnio sie martwilam, ze konczy mi sie karta ciazy, ale zrobil wtedy oczy) hihi
olga dobre :laugh: :laugh:
Myślę że nie ma się co na zapas obawiać strajków nikt nas tak sobie nie pozostawi
Kropecka nie martw się najwyzej mój mąż Ci odbierze poród (od 1 maja idzie do Madurowicza na staż) ;D ;D
Myślę że nie ma się co na zapas obawiać strajków nikt nas tak sobie nie pozostawi
Kropecka nie martw się najwyzej mój mąż Ci odbierze poród (od 1 maja idzie do Madurowicza na staż) ;D ;D
Wstyd się przyznac ale ja też własnie się zastanawiałm co z tą kartą i ja myslałm że mi lekarz drugi blankiet założy, hihihi
A ona powiedziła że po prostu juz ją zakańczamy i potem sie nie robi żadnych badań tylko ktg
Ale jestem durnota!!!
A ona powiedziła że po prostu juz ją zakańczamy i potem sie nie robi żadnych badań tylko ktg
Ale jestem durnota!!!
reklama
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
No właśnie kropecka. Poza tym chyba czarownicy też nie ma od jakiegoś czasu.... ????
Podziel się: