reklama
T
Tamarunia
Gość
Kropecka najpozneij w czwartek, a potem w piatek, w czw Ola a w pt ja
w czw poi poludniu do szpitala ide na ostatnie badania i rozmowe z lekarzem ktory ma robic cc.
w czw poi poludniu do szpitala ide na ostatnie badania i rozmowe z lekarzem ktory ma robic cc.
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
u mnie tez miesiac, ale pomyslcie ze wiecej na pewno nie, a troche krocej moze byc ;D
do czerwca musimy juz tulic swoje bejbiki
tez mi sie dluzy, ale mam pare rzeczy do zrobienia przed porodem i wtedy wydaje sie, ze juz BARRRRDZO malo czasu ;D
do czerwca musimy juz tulic swoje bejbiki
tez mi sie dluzy, ale mam pare rzeczy do zrobienia przed porodem i wtedy wydaje sie, ze juz BARRRRDZO malo czasu ;D
a swoja drogą to jest wkurzające takie opóźnienie w przenoszeniu wątków. Przecież wszystkie marcówki juz urodziły a tu MARZEC jeszcze wisi na górze. PROSIMY MODERATORóW O PRZENIESIENI WąTKU MARZEC NA WATEK NASZE DZIECI
kasiaczek82
Majowa Mama 2006
ja jestem ciekawa kto ostatni urodzi ;D ;D ;D
reklama
ja ponownie mam pytanko do matek już posiadających potomstwo kilkuletnie
wie moze któaś jak to jest z opieką?znaczy nie móię o tej,którą mężuś dostanie po naszym wyjściu ze szpitala tylko o tej,którą dostanie kiedy my w nim będziemy???no,bo z kimś to dziecko zostac musi prawda?tylko to dostanie odginekologa?szpitala?czy lekarza rodzinnego?a jeśli od rodzinnego to na podstawie jakich dokumentów???wie któraś jak to się odbywa????
Podziel się: