reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

Ja jestem dziwnie spokojna, nawet bym wolała żeby przez weekend mała się nie pchała na ten świat, ma pozwolenie od poniedziałku, a jak będzie chciała troszke dłużej jeszcze posiedzieć to też jej pozwole, a co tam  :laugh:.

Jedź kropecka i wracaj, nie daj się uziemić!

reklama
Dziewczyny nie martwcie się, do 42 tygodnia każda z was musi urodzić, nie ma innego wyjścia! Wasi lekarze może poczekają jeszcze jakieś 3-4 dni a potem zagonią na pewno do szpiatala na patologię , bo tak po terminie to nie bardzo możecie latać w nieskończoność. A Ty kropecka uciekaj na to ktg koniecznie....Och też się obawiam przenoszenia- moja mama miała tak i ze mna i z bratem, więc pewnie też mnie to czeka. W każdym razie od 40 tygodnia musicie być pod ścisła kontrolą!!!!

Swoją drogą mam nadzieję, że w czerwcówkach też pozostanie jakiś kilkuosobowy sztab kryzysowy ;D

ja chce urodzic i wypisac sie ze sztabu kryzysowego.....no dobra, sztab jest fajny, ale chyba nam juz padlo na lebki i niedlugo to wyladujemy na patologii ale NIE na oddziale ginekologicznym ;D

ale gluszek jest zen wiec ona urodzi.............KIEDYS ;D

A może nową kategorię założymy ciąża jakieś 50 tg?? NIE chyba coś mi pogoda na móżg dziś padła. Ale widzę Agatko, że ty się ostro terminu trzymasz. ;D ;D

Kochanym świezo upieconym mamusiom.życzymy duzo radości,
życzliwości, wytrwałości, wzajemnego zrozumienia i wybaczenia
nieprzespanych nocy  życzą Heksa z Natalką.

HEKSA JESTEM OBRAŻONA A MY NIEROZDWOJONE TO NIE MAMY??????? ;) :laugh:

DLA WSZYSTKICH MAMUŚ TYCH 2 W 1 I TYCH JUŻ POJEDYŃCZYCH WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

I co mi ***** z tego ZEN!!!!! Dalwj 2 w 1 bleeeeeeeeeeeeeeeeeee, już mam dośc tej ciąży. Znudziło mi się............

mam pytanko do zorientowanych...jakie dokumenty trzeba miec ze soba jak się idzie złożyc papiery o becikowe??????????dołączam się do życzeń...Ewa dała mi dziś popalic dzień matki zaliczony....

reklama
Do góry