reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

reklama
taaaaaaaaaaaa
to objaw nerwicy wywołanej wyczekiwaniem na nie nadchodzacy poród i na jego zwiastuny, również nie nadchodzace - gdzie te skurczyki do cholery?????? Pojutrze a własciwie jutro sie przeterminuje.

AGATATJE DZIŚ RODZIMY!!!!!!!!!!!!!!!! BEZ DWÓCH ZDAŃ!!!!!!!!!!!!!

A Reni już pewnie rozdwojona. Kropecka nadal bez zmian - też ma troche doła........

Głuszek, po odejściu od kasy reklamacji nie uwzględnia się, a to co przeterminowane najczęściej się wyrzuca, więc może poród tuż tuż ;)

Żle się dzis czuje od samego rana- moze to już.... mam taka nadzieję - bo jeśli Reni se rozdwoiła to zostałyśmy z Kroepcka same.........

Trini ja jestem ale nie ma NIKOGO to sobie chodzę po innych wątkach i pisze....... A zresztą co mam pisac - w kółko to samo - że chce urodzić - już się robię normalnie nudna dla samej siebie a co dopiero dla innych!!!!!!!!!!

No tak Głuszek, kółko różańcowe Ci się rozleciało. Jeszcze trochę :laugh: :laugh: :laugh:

Hej babki a słyszałyscie cos o tych pasach obciskajacych po porodzie? Ciekawa jestem kiedy mozna by było zaczac taki stosowac i czy wogole stosowac po cesarce bo moj brzuch...eh szkoda gadac...niby sie kurczy ale wisi... :p

ja bym już mogła stosowac ale nie wleze w niego ;D ;D ;D
taaaaaaaaak Abryz kółko różańcowe sie rozdwoiło - ZDRAJCZYNIE!!! Tylko Reni sie nie wyłamała i nasze dzieci Antychrysty się urodza jak Benedykt sobie pojedzie do domciu....... hehehe ;) ;) ;) ;D ;D

reklama
Bo nasze maleństwa nie chciały nam problemów robić przez weekend z dotarciem do szpitala, ale od dziś to już moga wychodzić ;). Maja moje pozwolenie i błogosławieństwo a nawet rozkaz ;)!

Do góry