reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

reklama
dzięki dziewczyny - jesteście kochane

głuszek - mój będzie miał prawie miesięc jak bedzi echrzczony

julinex - jak twój był ubrany na chrzest w te upały - bo nie wiem w co mam mojego ubrać ???

Gosiu, bardzo trudno było mi go ubrać, bo dla chłopca w romiarze 62 uwzględniając pogodę bardzo trudno coś upolować.

Wszystko kupiłam na allegro, bo zjeżdziłam cała Wawę i nic nie upolowałam...
a nie garniturka, bo taki maluch w garniturku wygląda moim zdaniem idiotycznie...

Upał był wczoraj okrutny, mały do kościoła miał pod rampersikiem włożone rajstopki i kaftanik, bo w kosciele chłodno a ja nie chciałam brać kocyka...
ale po kościele natychmiast go rozebrałam...

i jeszcze jedno: z mężem i mamą chrzestną :)
chrzciny0zz.jpg

Julienx superancko wygladaliscie ;D Ja to mam niecałe dwa tyg do chrzcin i nie mam pojecia w co sie ubiore narazie nic nie mam ale moze cos od siostry pozycze bo jak zwykle nie chce kupowac nic na jeden raz no i łudze sie ze schudne i potem to bedzie za wielkie ;)

dzięki julinex -super zdjęcia i ubranko - śliczne buciki i czapeczka -ogromnie mi siepodobają :D- ja też mam długie spodenki i bluzeczkę ( mi osobiście garniturki też się nie podobają)

miało u mnie być - że w dniu chrztu będzie mieć prawie 3 miesiące

angie - to ja mam problem moja siostra jest dużo szczuplejsza ode mnie

ELPIS78 WIELKIE DZIĘKI ŻE PAMIĘTAŁAŚ BUZIAKI DLA CIEBIE OD VIKTORKA VIKINGA :laugh: :laugh: :laugh: :-* :-* :-*

Julienx Antoś i Wy poprostu super wyglądaliście

Dziewczynki dziękuję za komplementy - normalnie można sie rozpłynąć

Gosiu poszukaj na allegro. Buty są dosłownie odlot i razem z czapeczką kosztują grosze - niecałe 30 zł

Antoś miała rampersik Benettona, z motywem bialej tłoczonej łódeczki i dwóch zielonych mikroskopijnych kaczuszek który w sklepie bagatela kosztował 159 zł - ale sprytna mama na allegro kupiła nowy za 29 zł :D i tak oto skąpletowaliśmy cały strój

Siebie ubralam w H&M (koszulka i wdzianko - może za wszystko zapłaciłam z 70 zł - bo spódnicę miałam juz wcześńiej)
za to buty mąż mi kupił (obiecane Gino Rossi za jedyne..... uhhhh)
ale sie nie przejmuje, bo sobie kupił Lautiera za dwa razy wiecej :D haha nie wspominając o nowym garniturze i wszystkich dodatkach, ale wiadomo dziecko chrzci sie raz w życiu, a juz syna - jego syna... no to wiadomo :D

reklama
Do góry