reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

to widze ze pracowity weekend
co do jazdy to moja bedzie miała skonczone 3-m-ce jak nad morze jedziemy a to ok 8godzin w aucie. chce jechac na noc aby ni w ten skwar.
tez mi ciezko sobie to wyobrazic ale musze uciec od szarej rzeczywistosci.

reklama
heksa pewnie, że należy ci się taka ucieczka i trochę wypoczynku.
Ja prawdopodobnie też pojadę nad morze do Władysławowa, ale sama z małą pociągiem w kuszetce. Trochę będę miała cięzko z torbami, ale tu mnie wsadzi w pociąg Tomek, a tam mnie odbierze mój znajomy :) więc może nie będzie tak źle. Z jednej strony się boję tego wyjazdu, a z drugiej strasznie bym chciała... No zobaczymy jaka będzie pogoda za 2 tyg. bo wtedy bym pojechała...

Agatatje u mnie Viking kompany od urodzenia w zlewie ;D ;D ;D bo mamy kabine prysznicową
wiesz nie narzeka i czasami syfon z kranu zrobi ;D ;D ;D

Ja kąpie w wanience ale miałam po pólnocy 3 sytuacje awaryjne
jak mała sie skupała tak ze trzeba było wietrzyć
i nie było sposobu na przewinięcie
to w środku nocy lądowała pod prysznicem ;D ;D ;D

Ale staram sie trzymac wanienki

kate ja tez mam kabinę,kwadratową i specjalnie dlatego kupiłam mniejszą wanienkę,chciałam nawet kupic tą z ikei i teraz żałuję,ze nie kupiłam...ale tamta się mieści i spoko maroko...

reklama
Zobaczcie, jakie interesujące zdjęcie zamieściła jakaś październikowa mama. Głównym bohaterem wcale nie jest ten kotek, a....

Do góry