reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

Oj tańczyć to ja też uwielbiam :tak::tak::tak: - kiedyś chodziłam długo i namiętnie tańczyć na dyskoteki w piątki i soboty ( oj dobre to były czasy :happy:)

ola o - ja jestem ścisłowcem - hi hi hi - pedagogika i przedmioty humanistyczne to dla mnie abstrakcja. Kończyłam Ochronę środowiska oraz Chemię.

reklama
abryz, tez tak myślę że sztuczna, a jeszcze te włosy przedłużone... jakoś tak lepiej wyglądała z naturalną długością
angie, ja też wzdycham jak tańczą ;-) a już rumba to po prostu... tylko musi być naprawdę ładnie zatańczona

a+t a co robiłaś w szkole muzycznej?grałaś czy spiewałaś?
a szkodatego kolesia z t z g ,bo fajnie tańczył...mogliby już wywalic...mroczka o mroczka mogliby wywalic,a ja się nie jaram,bo mi stary nie pozwala oglądac,Ewa czsem pozwala,ale not always:(
w ogóle jakieś to wszystko sie ***** warte zaczyna robic...zapaliłabym sobie...a wląśnie pali któraś???

Ja czasami palę głupa :-D Nie zapaliłam jeszcze ani jednego, chociaż w chwili, kiedy mam wszystkiego dość, trochę mnie ciągnie. Ale daję radę :-)

No dobra to ja sie przyznam...popalam troche, tak z jednego dziennie...wieczorkiem na balkonie:zawstydzona/y: Choc ostatnio na iprezce u nas wypaliłam wiecej i troszke wypiłam;-) Oczywiscie nie byłam pijana ale troszke zaszumiało:happy:

A co do tej Anety to tez mi ona nie pasi...szczegolnie jej głos...taka niunie z siebie robi:baffled:

A+T no własnie co robiłas w szkole muzycznej? I w dodatku z muzyki na matematyke :eek: WHY?

no to gratuluję abryzka..ja zapaliłam tylko jak była u mnie kumpela,ale wiem,ze jakbym kupiła rame to już bym nie rzuciła...
angie debilnie zabrzmi,ale zazdroszczę...też bym zapaliła w takie dni jak dziś (i wszystkie inne:)
a głuszek jara u mnie w kuchni to już wiem,ze jara:-D:-D:-D:-D

ja bym sobie zapałiłaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa - bardzo..... oj abrdzo Malboro mentola - a widziałam teraz ze setki wyprodukowali.,MNIAM MNIAM

A kurde widziałyscie jak się głuip Lisozwskiej zrobiło ja się Galiński zaczał ślinić na jej widok. Robią z niej taką cizię - seks bestię. A ta jej sukienka - wymiekłam!!! I podobno oni nie moga sami wybieraż strojów na występ - tak jak i muzyki.

reklama
no to ja bym sobie camela milda zapaliła,a najlepiej całą ramę,mentoli nie znoszę...paliłam do 15 roku życia,a właściwie do 14 i mam dośc...no i jeszcze bym zapalila sobieskie lighty:)
a ja of course nie widziałam,bo po raz 10000000000... oglądałam KOPCIUSZKA

Do góry