reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Timi And Leslie - Le Petit Voyage Overnight Bag
Timi And Leslie - Le Petit Voyage Small Suitcase
teraz...chyba otworzysz, to zalezy pewnie w jakiej przegladarce kopiowane linki.
dusia - nie wiem od czego to zalezy...ja tesknilam, 16 i pol roku temu,na poczatki baaaardzo, pozniej pojechalam do pl, wszystko sobie oczywiscie wyidealizowalam w trakcie tej poczatkowej tesknoty i co sie okazalo, ze jest calkiem inaczej niz ja sobie wymyslilam, stwierdzilam ze w takim razie koniec smetow, chce zyc w usa to musze sie przestawic a nie zyc starymi wspomnieniami i tesknota. Rok pozniej przyjechali moi rodzice i zdecydowali sie zostac wiec "pomogli" poniekad w tej najwazniejszej tesknocie. Teraz nawet nie mysle o pl:no: Jest mi tu chyba dobrze, tu moje dzieci, moja rodzina, moja kariera...moj dom moich marzen....zreszta ja w przeciwienstwie do ciebie:-) zawsze chcialam wyjechac. Od najmlodszych lat...

Ostatnia edycja:
reklama
Dla nas priorytetem wyjazdu nie była kasa, a praca mojego M, choć nie ukrywam, że kasa tez w dużej mierze
Jest programistą javy/php i w Pl ze swoim marnym doświadczeniem, marnie zarabiał
Teraz pracuje na Uniwersytecie w Irlandii, uczy sie i jak juz bedzie super specjalistą od programowania to wracamy, ;-) żartuje, po prostu nabiera doświadczenia, prawdopodobnie będzie "mastera" robił i dlatego tam siedzimy
Ale ja moją przyszłość wiąże z PL tzn naszą przyszłośc, aczkolwiek M mógłby na stałe zostac w Irl, ja jednak nie chce

No właśnie Dusia dlaczego nie wrócisz? zastanawiałas się nad tym

no to niezle bo moj tez programista :))Moj skonczyl studia w rzeszowie, pozniej dorobil fakultet w niemczech i byl na stazu w usa, na koniec wyladowal w krakowsko-austriackiej firmie gdzie mial niezla przyszlosc przed soba no ale wyladowal tutaj, a tutaj teraz kryzys:baffled:

Tak meza tez ciagnie i tez jest tutaj dlugo juz 15 lat. A dlaczego nie wrucimy??? Ja bym wrucila jak bym wiedziala na 100% ze maz znajdzie tam dobra prace w swoim zawodzie. I ze bendzie nas stac za pare lat kupic dom i zyc normalnie. A tak jechac w ciemno to troche bym sie bala z dziecmi, co innego jak sie nie ma dzieci to wtedy mozna jechac. Musieli bysmy sprzedac wszystko co tutaj mamy no a jak by nam nie wyszlo i maz by nie znalazl pracy to wtedy wrucili bysmy do niczego i musieli bysmy zaczynac od nowa. Wiec to nie jest takie proste.

Kiedys z meza firmy wysylali do Polski do WSK w Rzeszowie bo wspulpracuja z ta firma na 5 lat na kontrakt ale teraz kryzys i na razie nie wysylaja. Moze jak kryzys minie to znowu zaczna.
wlasnie ....wszystko o ten kryzys sie rozbija, to znacznie oslabilo kariere mojego meza i w sumie mi go szkoda bo moglby byc juz duzo dalej w swoich dazeniach...

Pawimi- no niestety musimy chyba przeczekacj i moze niedlugo kryzys minie.
Mam do ciebie sprawe, wspomnialas ze bendziesz na targach we wrzesniu. Mogla bys popatrzec za tym wozkiem iCandy co kiedys o nim pisalam. Wszedzie pisza ze ma byc na sprzedaz w usa od jesieni '09 ale watpie ze benda gdzies tutaj kolo mnie w sklepach zebym go mogla na zywo obejzec. To jak bys go mogla przetestowac i puzniej zdac relacje jak sie spisal to byla bym ci wdzieczna :-D

no tak, wlasnie taki mam zamiar bo bardzo lubie te targi. Ciezko sie jest na nie dostac bo oczywiscie pierwszenstwo maja celebryci i dziennikarze co uwazam jest zupelnie bez sensu bo gwiazdy i tak beda otrzymywac te produkty i to za darmo a w sumie to klienci, realni ludzie maja testowac to co producent ma do zaoferowania bo to oni beda oceniac czy cos pozniej kupia i jakie powodzenia ma dany produkt. W kazdym razie wybieram sie i jak beda (byly wlasnie w ubieglym roku ale jakos bokiem to stanowisko obeszlam)to postaram zapoznac sie z tematem. Jak masz niedaleko jakis sklep z eksluzywnymi wozkami (nie mam na mysli BabiesRUs :)) to powinny sie one wkrotce pojawic, tak przynajmniej jest u mnie.

reklama
Do góry