reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

czesc2

Załączniki

• P1140889.jpg
    P1140889.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 33
  • P1140892.jpg
    P1140892.jpg
    40,5 KB · Wyświetleń: 35
  • P1140898.jpg
    P1140898.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 33
  • P1140904.jpg
    P1140904.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 34
  • P1140909.jpg
    P1140909.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 34
  • P1140907.jpg
    P1140907.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 36
  • P1140977.jpg
    P1140977.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 33
  • P1140981.jpg
    P1140981.jpg
    39,1 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
reklama
ostatnie dwa ktore mi uciekly gdzies:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

zdjecie 1-Maja akrobatka
zdjecie6- ja przy ptysiu uwielbiam:-)
zdjecie 7- cala ekipa
9-zdjecie rodzinne hehe:-)

Gruba jestem co??

Załączniki

• P1140982.jpg
    P1140982.jpg
    42,9 KB · Wyświetleń: 35
  • P1140988.jpg
    P1140988.jpg
    44,1 KB · Wyświetleń: 33
Ostatnia edycja:
Widac ze wakacje sie udaly. A brzuszek masz bardzo malutki. Ja w pierwszej ciazy mialam bardzo maly dopiero pod koniec mi wywalilo a teraz to juz mam chyba taki jak ty teraz haha W sobote szlam do znajomej na baby shower to nie moglam zadnej sukienki dopiac wiec poszlam w spodniach :-)

gie-oska fajnie wyszlas na zdjeciach;-)buzza chce sprzedac bo mi sie znudzil,buziaki:tak:
a jakiego mutsy chcesz kupic nie napisalas?
Widac ze wakacje sie udaly. A brzuszek masz bardzo malutki. Ja w pierwszej ciazy mialam bardzo maly dopiero pod koniec mi wywalilo a teraz to juz mam chyba taki jak ty teraz haha W sobote szlam do znajomej na baby shower to nie moglam zadnej sukienki dopiac wiec poszlam w spodniach :-)

dzieki:-)oczywiscie moja tesciowa uwaza ze mam duzy brzuch jak na tem etap ciazy:crazy:

Witam laseczki!!! :-)
Gie-oska, ale sie wystraszyłam Twoich zdjęc :rofl2: żartuje, fajne fotki, a brzuszek masz malutki, zgrabniutki, ja miałam wielki balon :tak:

Pati my złamalismy wszelkie teorie jesli chodzi o planowanie płci, było codzinnie bo chciałam zajść w sierpniu i urodzic w maju i nie marnowalismy czasu, myślałam, że bedzie chłopczyk, juz nawet imiona wybierałam, a tu niespodzianka Emusia się urodziła, takze nigdy nic nie wiadomo ;-)

Pawimi to teraz czekamy na Twoje fotki, rozrbroiłaś mnie tym ze facet przyleciał samolotem, widocznie Twoje ogłoszenie było jakieś nadzwyczajne, przyznaj sie co tam naobiecywałaś, ze az tyle ofert miałas :-D
A my dalej wypoczywamy w Pl, Emcia rosnie, Eryk rozrabia i tak nam czas mija

10 września wracamy do Irlandii i chyba będziemy kupowac nowe auto, co myślicie o wózku 4 kołowym oplu Zafira?? Chcemy jakies 7-osobowe, moze jakies opinie na temat MPV?

pozdrawiam

Witam laseczki!!! :-)
Gie-oska,
Chcemy jakies 7-osobowe, moze jakies opinie na temat MPV?

pozdrawiam
czy pod MPV chodzi Ci o Mazde MPV ? bo u nas jest konkretnie model Mazda MPV...Opli nie ma zadnych ale ze zdjec widze podobny do tej mazdy :)
http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphoto..._117969979692_733974692_2162174_4688068_n.jpg

http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphoto..._117969984692_733974692_2162175_2105023_n.jpg
bylam jej posiadaczka od grudnia 2000 do pazdziernika 2003:-) fajne autko tylko ma opinie psujacego, faktycznie dwukrotnie siadla mi skrzynia biegow (oba przypadki na gwarancji a pierwszy raz na tydzien po wyjezdzie od dealera:wściekła/y:) Do podrozowania rodzinka jest wygodna, jako VAN wciaz zgrabna i dosc mala nie tak jak wszystkie te amerykanskie krowy dla grubasow....pozbylam sie jej ze wzgledu na strach ze cos moze znowu sie w niej zepsuc. Kolezanka w tym samym czasie tez miala mazde tylko inna i non stop podwozilam albo odbieralam ja z serwisu:sorry2: Jesli chodzi Ci generalne o samochod typu VAN to jak najbardziej polecam. Przy dzieciach to prawdziwy raj na ziemi bo pakujesz tam wszystko. Ja mam w swoim suv wpakowane 3 wozki, podreczne plastikowe krzeselko do karmienia (takie ktore biore ze soba do knajpy), mnostwo zabawek, autek, ksiazek, gier:-D ogromna torbe pieluchowa wypakowana po brzegi w dyzurne akcesoria...i w dalszym ciagu mamy gdzie siedziec i to wygodnie heheh.

Ostatnia edycja:
Powiedz tesciowej , że jest chora na głowe :)
Super wygladasz a brzuszka nie masz wcale .
zgadza sie, chudzina taka drobniutka ze zgrabnym brzusiem! Ja przy trzecim wygladalam w ciazy na drugi dzien hehe....byla nawet taka smieszna sytuacja ze dopiero rano wspomnialam cos mezowi ze czuje sie tak dziwnie, @ mi sie spoznia wiec nie wykluczam ciazy i jak cos to musze test kupic potwierdzic, w ten sam wieczor wracajac z pracy sasiad go zaczepil pod garazem i wali prosto z mostu..."to co sasiad, zostaniesz ojcem ponownie?" na to moj maz w szoku skad sasiad wogole wie palnal " a to musisz mojej zony spytac bo ja nie wiem nic na ten temat":-D:-D:-D do dzisiaj sie czasem nasmiewam z mego chopa ze taki spostrzegawczy ze az sasiad musial go poinformowac o mojej ciazy haha

reklama
dzieki dziewczyny za mile slowa:-)a co sadzicie o tych laktatorach co dalam ktory zestaw lepszy??i czy wydaje wam sie ze to sa takie same laktatory tylko maja inne dodatki??No i w koncu co z tym buzzem wart jest kupienia czy nie??
Pawimi naprawde buzza na zlom wyrzucisz??i kiedy Twoje zdjecia z wakacji:-)
Pawimi to glownie do Ciebie pytanie slyszalas cos o tym aby butelki aventu byly szkodliwe?? http://www.rodzinko.pl/viewtopic.php?t=4407
Ty uzywalas avebtow czy szklanyhc tylko??

Ostatnia edycja:
Do góry