reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Heja. Znalazlam czterokolowego zappa na allegro:-):-):-)....tylko jak na uzywany wozek nie jest za tani i nie wiem czy warto...moze spojrzcie dziewczyny waszym wprawnym okiem czy jest on warty tych pieniedzy ...QUINNY ZAPP-CZTEROKOŁOWY OKAZJA (724912518) - Aukcje internetowe Allegro
wyglada mi na to ze ten wozek to moja forumowa znajoma sprzedaje...kolor ten sam i nawet osiedle gdzie zdjecie wozka robione wyglada podobnie, a wiem ze chciala sie go pozbyc bo ma sto innych;-) Wydaje mi sie OK, poza kolkami ktore nie wiem czy sa brudne czy zjechane? ale chyba te kolka ciezko zajechac, mogla umyc kobita je zdjecia :-)
Za chwile zamienie nazwe naszego watku na "watek dla lasek ktore buzza sprzedaja":-D
Wogole to dzien dobry, zawiozlam dzis Olivera pierwszy dzien do szkoly....konczy sie lato, cholera by to wziela:happy2:

reklama
No a co do mojej przeprowadzki to troszke sie narobilam, bo przeniesc cala chalupe i wypakowac to nie lada gradka.Na zdjecia jeszcze poczekacje troche bo wielu rzecy jeszcze nie zakupilam a pustych pokoi nie bede fotografowac.Dol urzadzony, na gorze jeszcze musze jedno lozko kupic i szafki nocne, jakies dywany itp.
moja droga dawaj dol w takim razie:tak:

Rany, to ja tez mam buzzza sprzedac :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
hehehehehehehe

A tak powaznie to mam metlik w glowie... z jednej strony szkoda mi buzzza tu zostawic a szkoda go jak by zniszczyli,ale z 2 strony kupila bym cos naowe:-D:-D ale chyba nie moge taka byc niedobra dla buza bo sie jeszcze pogniewa i bedzie skrzypial:baffled:

U mnie juz lepije dolek zakopnay,

Pawiki oj lata sie konczy a kiedy ono wogole bylo:confused: u nas dzis pada ze mi sygnał z anteny zanika...

Kiecka na slub jest ale nie mam dodtków wiec w niedziele jade szukac...

Moze Wy mi cos doradzicie ejszcze bo juz sie pytalam kilka osob...

wiem ze to czarnego mozna dac kazy kolor, ale co byscie daly dla małej czarnej???????
*Sukienka jest przed kolano, ma 4 falbanki gora grodka bez ramiaczek!!!!

Pawimi moge ino cos tam dac, jeszcze brakuje mi dywanow i zdjec na scianach alke jak to bywa wszystko powoli .Kuchnia, jadalnia i living room.Wliving roomie strsznie brakuje mi dywanu ale lada dzien cosik zakupie.I jeszcze mnostwo zdjec duzych na sciany ale to narazie cos maz produkuje.Tez musze poczeac wiec sciany jakoby puste.

Załączniki

• P1020038.jpg
    P1020038.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 67
  • P1020040.jpg
    P1020040.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 54
  • P1020043.jpg
    P1020043.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 61
  • P1020047.jpg
    P1020047.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 63
  • P1020054.jpg
    P1020054.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 84
  • P1020070.jpg
    P1020070.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 69
  • P1020074.jpg
    P1020074.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 63
  • P1020073.jpg
    P1020073.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 58
  • P1020076.jpg
    P1020076.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 63
eeee...no to ty juz urzadzona moja droga a klamala ze nie:-D pieknie, pieknie, kuchnia fajna, lodowke masz podobna do jednej z moich;-) podoba mi sie. A ja musze kupic jakis srodek do granitu bo blat w kuchni taki porowaty sie zrobil, w jednej mamy kwarc cambria i nie trzeba nic z tym robic - cholernie trwaly kamien a w drugiej granit i trzeba uzywac jakie swinstwa do polerowania bo inaczej widac slady uzycia:baffled:

no i jeszcze obiecany stol z bliska i play room Maska.Slownia jezcze do konca nie wyposazona wiec fotek brak.
Pawimi no niby uzadzona ale wiesz jak to jest jak brakuje pewnych szczegolow.Mniebrakuje wiecej zdjec na scianach, jakiegos jeszcze mebelka do jadali bo pustomi jakos, stolika do przedpokoju i ladnej duzej lapmpy i wlasnie dywanow.a o gorze nie wspomne.Jeszcze teraz mamy zamiar kupic bieznie i atlas wiec kasa idzie i czekamy na produkcje hihi.Ale powoli i bedzie piknie.Obiecuje jak urzadze w pelni sypialnie na gorze foty wrzuce.

Załączniki

• P1020087.jpg
    P1020087.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 64
  • P1020055.jpg
    P1020055.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 66
  • P1020056.jpg
    P1020056.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 59
  • P1020057.jpg
    P1020057.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 58
  • P1020059.jpg
    P1020059.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 50
  • P1020058.jpg
    P1020058.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
Noo....a ten stol w jadalni zachwycil mnie jak go pierwszy raz ujrzalam u Gastone :).....

....a jeszcze apropo Zappa to ja wciaz sie zastanawiam....w motehrcare widzialam zappy w promocji po 149e czyli jakies 600zl a ten na allegro z przeszylka tez wyjdzie tyle samo no i uzywany...hm....uparlam sie na tego czterokolowca ale chyba jednak zbastuje. Co nowka to nowka....

reklama
Kurce czemu tych czterokolowcow u nas nie mozna kupic? Mnie tam sie wlasnie lepiej podoba czterokolowiec.

Ostatnia edycja:
Do góry