reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

doszlismy do wniosku że potem mozna go sprzedac bo maclareny to ludzie biora uzywane i ida jak świeże bułeczki:tak: a teraz mam takie g*wno.... aż wstyd sie przyznać.. Dopóki nie zaznałam lekkości lepszych wózkow to myślałam że i takim można jeździć...
Mega HIT kolekcja 2008 wózek FOX nowy Promocja !!! (3198515) - Świstak darmowe aukcje

tylko ja mam taki bezowy..

Mielismy kupić XT ale aby dokupić okrycie na nózki to wyjdzie niewiele mniej niz XLR-płacimy 1499.

Zreszta w Maclarenie weszły miekkie gondole?? miałyscie z tym styczność??
Miękka Gondola - Miękka Gondola Maclaren XLR Soft Cot Coffee/Champagne Maclaren.pl
dla drugiego dziecka zawsze mozna dokupic:tak:

reklama
Ja dochodzę do wniosku, że i tak nie ma co doradzać tylko odrazu polecić maclarena :-D
Co jest cholera w tych wózkach, że ludzie je tak kupują (prosze tylko nie mówicie, że to ta dożywotnia gwarancja) :confused:

ja prawie kupiłam juz Zoopera, jutro mieliśmy po niego podjechac... Ale po wczorajszej wizycie, nocy przemyśleń, dzisiejszym poranku pomyslałam ze moze jednak Maclarena?? bo po pierwsze mozna go używać w zime jak dla mnie (ma wieksze kółka niz spacerówki inne modele), ma śpiworek fajny i materacyk, po drugie nawet uzywany zejdzie szybko na allegro:tak:po 3 jest lekki:tak:
po 4 jak mąż się zgodził to czemu nie??:-D:-D XT nie chciał bo mniejsze kółka ale na XLR się zgodził.. O gwarancjo dożywotniej jakoś nie myslałam strasznie..:-D

bo z wyglądu to sa jednakowe, róznią sie przeciez tylko rozkładaniem czy na płasko czy na półsiedząco czy na półleżąco:tak: a XLR o 2 cm szerszy niż XT i chyba to tyle?? a i ewentualnie ten materacyk co ma XLR i śpiworek.. wyposażenie.. A nieee XLR ma większe kółka zdecydowanie:tak:

aż sama jestem w szoku że go kupiłam:-D:-D na glowe chyba upadłam:-D

madzik, ja na maclarenach kompletnie się nie znam, mogłabys mi kit wcisnąć :-D A tam upadłaś, raz sie żyje. Powiedz lepiej lepiej jaka cena??

reklama
Do góry