reklama
Gastone super wozecze,k a kolory bardzo fajne, ale ja nie bardzo w temacie i nie wiem dla kogo ty ten wozek kupilasdla Maxa??
Niom.dla Maxa na spacery jogingowe , plazowe i lesne ale i tez z mysla o nastepnym dziecku, ktore plnuje na przyszly rok:-) (patrz suwaczek hih)
a cooooGastone to pojechalas kobieto z grubej rury haha. Ale promocja super !!! Czlowiek jeszcze bardziej sie cieszy jak tak sie uda cos kupic. W dodatku to co sie chcialo.:-)
Cześć
od dziś mogę dołączyć do przyszłych Mam
dwie kreseczki wyskoczyły dosłownie od razu ;D
Witaj mamuska!
beakta
Mammy of boys & girl
Witanko :-)Cześć
od dziś mogę dołączyć do przyszłych Mam
dwie kreseczki wyskoczyły dosłownie od razu ;D
Dziewczyny gratuluje dwoch kreseczek
Gastone a mozesz zdradzic dlaczego dopiero w pazdzierniku?? Two synek ma juz 2 i pol roku, to uwazam ze to super pora na drugie dziecko
Powiem ci ze ja zwlekalam i teraz zaluje, chcialabym aby moje dziecko juz bylo z nami i mialo conajmniej pol roku, a najlepiej rok
Bedzie 3.5 roku roznicy i uwazam ze to za duzo, naprawde zaluje ze nie zdecydowalam sie wczesniej
Gastone a mozesz zdradzic dlaczego dopiero w pazdzierniku?? Two synek ma juz 2 i pol roku, to uwazam ze to super pora na drugie dziecko
Powiem ci ze ja zwlekalam i teraz zaluje, chcialabym aby moje dziecko juz bylo z nami i mialo conajmniej pol roku, a najlepiej rok
Bedzie 3.5 roku roznicy i uwazam ze to za duzo, naprawde zaluje ze nie zdecydowalam sie wczesniej
czesc laski, ja juz po robocie dzisiaj...zima u nas na calego, snieg, znowu bialo sie przez noc zrobilo no i cholernie zimno jest, do marca napewno to niepodobne.
Widze ze wiesci mamy pomyslne....Gieoska - moje gratuacje, widzisz niepotrzebnie sie dolowalas w tamtym tygodniu, no to mozesz juz wozki kupowac ha ha
moniadan - jaka roznica duza? ja mam 10 i 5 lat roznicy i fajnie jest
), nie wyobrazam sobie dwoch malych szkrabow obok siebie a tak to starsi duzo pomagaja i przy tym ucza sie odpowiedzialnosci...oczywiscie nie karze nikomu czekac 10 lat na drugie dziecko, to akurat u mnie tak wyszlo, ale jest calkiem OK. Mysle ze kazdy ma jakas tam inna sytuacje zyciowa i plany....
witam nowa mamusie, gratulacje i mam nadzieje ze zdalas sobie z tego sprawe ze to watek maniaczek wozkowych?
)))
Widze ze wiesci mamy pomyslne....Gieoska - moje gratuacje, widzisz niepotrzebnie sie dolowalas w tamtym tygodniu, no to mozesz juz wozki kupowac ha ha
moniadan - jaka roznica duza? ja mam 10 i 5 lat roznicy i fajnie jest
witam nowa mamusie, gratulacje i mam nadzieje ze zdalas sobie z tego sprawe ze to watek maniaczek wozkowych?
Dziewczyny gratuluje dwoch kreseczek
a nie agadzam sie , znam wiele dzieci z taka roznica i swietnie sie wychowuja.A dlaczego? Jedni nie planuja a ini planuja, poprostu chce taka roznice i juz.Mam ze tak powiem swoje priorytety.Jedno odchowane i drugie malutkie.a do czego mam sie spieszyc? chce przedluzyc sobie macierzynswo!
Ostatnia edycja:
Sofik
Wiara Czyni Cuda
Witam sie wieczorowa pora...
Dzis caly dzien cos z tata robilam...
Ale najbardziej sie ciesze ze mam juz zrobione lozeczko dla malego i nowa firanke w spialni;-)
Jutro ide na wizyte do GP a potem chce jechac po polki do sypialni i jakies naklejki na sciane nad lozeczko dla malejo...:-)
Dzis caly dzien cos z tata robilam...
Ale najbardziej sie ciesze ze mam juz zrobione lozeczko dla malego i nowa firanke w spialni;-)
Jutro ide na wizyte do GP a potem chce jechac po polki do sypialni i jakies naklejki na sciane nad lozeczko dla malejo...:-)
ano niewiele czasu ci zostalo wiec spiesz sie spiesz
) sama pamietam jak jeszcze ostatnie rzeczy dopieszczalam przed pojawieniem sie Vincenta....to takie fajne momenty sa az sie chce takiego malucha znowu he he...Szkoda ze one tak szybko rosna i zamieniaja sie w pyskujace stworzenia
(((
reklama
Witam kolezanki .Cos malo plotkujecie? Zagldam a tu ciszaaa jak makiem zasial.Kilka dni temu nie nadazalam a tu masz!
Moniadan ja nie zapomnialam o tobie.Szuam ale fotelikow nie ma za wiele, a jak sa to w Dublinie, a to ci sie nie oplaca, bo zaplacis za paliwo i na to samo ci wyjdzie.Poza tym wiekszosc sprzeaje sie juz z baza isofix i to razem jest jakies 150 euro.
Moniadan ja nie zapomnialam o tobie.Szuam ale fotelikow nie ma za wiele, a jak sa to w Dublinie, a to ci sie nie oplaca, bo zaplacis za paliwo i na to samo ci wyjdzie.Poza tym wiekszosc sprzeaje sie juz z baza isofix i to razem jest jakies 150 euro.