reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
Gastone super wozecze,k a kolory bardzo fajne, ale ja nie bardzo w temacie i nie wiem dla kogo ty ten wozek kupilas :confused2: dla Maxa??

Niom.dla Maxa na spacery jogingowe , plazowe i lesne ale i tez z mysla o nastepnym dziecku, ktore plnuje na przyszly rok:-) (patrz suwaczek hih)
Gastone to pojechalas kobieto z grubej rury haha. Ale promocja super !!! Czlowiek jeszcze bardziej sie cieszy jak tak sie uda cos kupic. W dodatku to co sie chcialo.:-)
a coooo
Cześć
od dziś mogę dołączyć do przyszłych Mam :)
dwie kreseczki wyskoczyły dosłownie od razu ;D

Witaj mamuska!

Dziewczyny gratuluje dwoch kreseczek

Gastone a mozesz zdradzic dlaczego dopiero w pazdzierniku?? Two synek ma juz 2 i pol roku, to uwazam ze to super pora na drugie dziecko
Powiem ci ze ja zwlekalam i teraz zaluje, chcialabym aby moje dziecko juz bylo z nami i mialo conajmniej pol roku, a najlepiej rok

Bedzie 3.5 roku roznicy i uwazam ze to za duzo, naprawde zaluje ze nie zdecydowalam sie wczesniej

czesc laski, ja juz po robocie dzisiaj...zima u nas na calego, snieg, znowu bialo sie przez noc zrobilo no i cholernie zimno jest, do marca napewno to niepodobne.
Widze ze wiesci mamy pomyslne....Gieoska - moje gratuacje, widzisz niepotrzebnie sie dolowalas w tamtym tygodniu, no to mozesz juz wozki kupowac ha ha :)

moniadan - jaka roznica duza? ja mam 10 i 5 lat roznicy i fajnie jest :)), nie wyobrazam sobie dwoch malych szkrabow obok siebie a tak to starsi duzo pomagaja i przy tym ucza sie odpowiedzialnosci...oczywiscie nie karze nikomu czekac 10 lat na drugie dziecko, to akurat u mnie tak wyszlo, ale jest calkiem OK. Mysle ze kazdy ma jakas tam inna sytuacje zyciowa i plany....
witam nowa mamusie, gratulacje i mam nadzieje ze zdalas sobie z tego sprawe ze to watek maniaczek wozkowych? :))))

Dziewczyny gratuluje dwoch kreseczek

Gastone a mozesz zdradzic dlaczego dopiero w pazdzierniku?? Two synek ma juz 2 i pol roku, to uwazam ze to super pora na drugie dziecko
Powiem ci ze ja zwlekalam i teraz zaluje, chcialabym aby moje dziecko juz bylo z nami i mialo conajmniej pol roku, a najlepiej rok

Bedzie 3.5 roku roznicy i uwazam ze to za duzo, naprawde zaluje ze nie zdecydowalam sie wczesniej

a nie agadzam sie , znam wiele dzieci z taka roznica i swietnie sie wychowuja.A dlaczego? Jedni nie planuja a ini planuja, poprostu chce taka roznice i juz.Mam ze tak powiem swoje priorytety.Jedno odchowane i drugie malutkie.a do czego mam sie spieszyc? chce przedluzyc sobie macierzynswo!

Ostatnia edycja:
Witam sie wieczorowa pora...

Dzis caly dzien cos z tata robilam...
Ale najbardziej sie ciesze ze mam juz zrobione lozeczko dla malego i nowa firanke w spialni;-)

Jutro ide na wizyte do GP a potem chce jechac po polki do sypialni i jakies naklejki na sciane nad lozeczko dla malejo...:-)

ano niewiele czasu ci zostalo wiec spiesz sie spiesz:)) sama pamietam jak jeszcze ostatnie rzeczy dopieszczalam przed pojawieniem sie Vincenta....to takie fajne momenty sa az sie chce takiego malucha znowu he he...Szkoda ze one tak szybko rosna i zamieniaja sie w pyskujace stworzenia :((((

reklama
Witam kolezanki .Cos malo plotkujecie? Zagldam a tu ciszaaa jak makiem zasial.Kilka dni temu nie nadazalam a tu masz!
Moniadan ja nie zapomnialam o tobie.Szuam ale fotelikow nie ma za wiele, a jak sa to w Dublinie, a to ci sie nie oplaca, bo zaplacis za paliwo i na to samo ci wyjdzie.Poza tym wiekszosc sprzeaje sie juz z baza isofix i to razem jest jakies 150 euro.

Do góry