reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Renault laguna.Granatowy.Szukalam scenica albo wlasnie wiekszego autka,ale nie jest latwo u nas automat znalezc w dobrej cenie i przyzwoitym wygladzie.Zreszta mamy juz espace wiec 7 miejsc jest.Drugie autko mniejsze.No moge dodac ze mamy trzecie po ciagle nie sprzedane ale co tam hihi.:-D autko jest uzywane ale w idealnym stanie, jeden wlasciel, starszy pan,ktory zachorowal inie prowadzijuz auta.Ma przejechane nie cale 30 tys mil.Wszedzie ma isofixy,na czyzm mi bardzo zalezalo no i ogolniedobrze wyposazone we wszystkie pierdoly, ktorych nie bede wymieniac no bo po co hihi
Ale to spelnia moje wymagania, ma duzy bagaznik, sprawdzlam czy zmiesci sie wozio i nawet jane z powodzeniem sie miesci.:rofl2: i odziwo jeszcze spkojnie godnola wejdzie.

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    46,2 KB · Wyświetleń: 67
  • 3.jpg
    3.jpg
    51,2 KB · Wyświetleń: 66
  • 6.jpg
    6.jpg
    41,4 KB · Wyświetleń: 55
Ostatnia edycja:
reklama
Oliver wlasnie zaglada mi zza ramienia i mowi ze fajny samochod :-) dobrze ze bagaznik sprawdzilas bo taki maly sie na fotkach wydaje nie sadzilam ze sie porzadny wozek zmiesci hehe. Kolorek fajny :-) no dla mnie za maly ale ty tylko dwojeczke masz (haha tzn. bedziesz miec!) i polowy biura nie wozisz w samochodzie jak ja wiec dla ciebie pewnie starczy. Super i jeszcze raz gratulacje!

Super samochód, Pawimi - on jest spory tylko te zdjęcia go tak jakoś skróciły i wydaje się mniejszy niż jest w rzeczywistości. A u was nie ma renault?
My też planujemy zmienić jeden samochód, bo ja jeżdżę 5 drzwiowym, ale mój mąż 3, no i z małym to nie wygodnie, zobaczymy ile nam zostanie po wybudowaniu domu i wtedy się pomyśli nad czymś większym :-)

nie ma francuskich samochodow wogole, nie sa popularne i nigdy sie nie przyjely, mysle ze na tutejsze warunki i panujace przyzwyczajenia sa po prostu za male. Wiecie ze dopiero teraz zaczeto wprowadzac mniejsze samochodu, moze gdzies tak ostatnie poltora-dwa lata w niektorych kregach wchodzi moda na mniejsze eko- samochody, oczywiscie ze wzgl. na mniejsze zuzycie paliwa ktore znacznie podrozalo wlasnie w tym okresie czasu jak i na ich kompaktowosc co sprzyja znajdowaniu parkingu w duzych miastach. Generalnie jednak w dalszym ciagu prym wioda wielkie samochody i np. moj wcale do duzych nie jest zaliczany ;-)

tak wogole pani gastone to bardzo prosze o wiecej fotek z mieszkanka, nie mysl sobie ze zapomnialysmy, czekam na obiecana reszte!

Ja jestem miłośnikiem aut terenowych , :-D i takie mam w tej chwili . nie lubie omijac kazdej napotkanej dziury ;-) a u nas wiadomo ich pełno:no:

gastone - sliczna furka i ważne że automat a nie " na kiju "

ja ania tez lubie terenowki, nawet chcialam swoj zamienic ale niewygodny bylby przy dzieciakach, z reguly terenowe samochody pozbawione sa tego pewnego luksusu a ja jednak wygodna jestem :))

moj maz na moja prosbe bedzie kupowal na wiosne tego

http://www.toyota.com/fjcruiser/

chcial toyote (zreszta on zakochany w toyotach jest) no i w sumie chcial tego http://www.toyota.com/highlander/ ale ja juz mam podobny samochod wiec moim zdaniem bez sensu a on chcial mocny samochod do ciagniecia lodzi motorowej no i tamten co mi sie podoba jest idealny!

Ostatnia edycja:
tak wogole pani gastone to bardzo prosze o wiecej fotek z mieszkanka, nie mysl sobie ze zapomnialysmy, czekam na obiecana reszte!
ja pamietam i wiem ze ty nie zapomnisz, ale ja teraz musialam to autko kuoic i przyznam sczerze ze odpuscilismy narazie z meblowabiem gory, powolutku niestety.To trochi potrwa.Najwaniejsze ze lozka mamy hihi
Ja jestem miłośnikiem aut terenowych , :-D i takie mam w tej chwili . nie lubie omijac kazdej napotkanej dziury ;-) a u nas wiadomo ich pełno:no:

gastone - sliczna furka i ważne że automat a nie " na kiju "

Dzieki.
Pawimijakjuz mowilam my duze auto tez mamy, oczywiscie tez renault - espace.Bardzo zadowoloeni jestesmy bardzo,zrecz uwielbiamy to autko.Amerkanskie duze autka maja dosc spore silniki, zjadly by nas ubezpieczenia tutaj.To wogole koszmar jakis te ubepieczenia.

hahaha....mowilas cos o ubezpieczeniach moja droga???????? bo ja z tego zycje ze tacy jak ty ( i ja zreszta tez) musimy kupowac ubezpieczenia....wiec niech zyja nam UBEZPIECZENIA!!!

Czy ktos wie co sie Gieoska dzieje? Od wczoraj nie pojawila sie na forum a to nie typowe dla niej...hmmm....pisalam tez do niej priva i zero oddzewu. Martwie sie co u niej.

reklama
dziewczyny fajne samochody wszystkie, gastone super ta laguna i widzę, że "młoda" 2003 rok, a jakie są ubezpieczenia w Irl wiem, bo moja siora ma tam auto i płaca tyle, że szok:szok::szok::szok:
ja za to wole mniejsze autka typu np. golf V no i preferuje niemieckie.:tak:

Do góry