reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

nie no lato mialam, tylko jakos tak dosc pozno sie zaczelo, i tak szybko zlecialo, moze przez fakt tego ze w domciu siedzialam i w sumie krotko na wakacjach bylismy a potem zaraz skok w ten kierat codziennosci.

a to moj podrasowany buzzik o siedzisko XL w kolorze apple :)

Picasa Web Albums - pawimi455 - Buzz

czy ja moglabym zapytac gdzie kupilas takie kolko do buzza?

reklama
A, jeszcze zapomniałam zapytać was co się teraz daje/dostaje na chrzciny, bo my mamy za 2 tyg i wszyscy pytają co chcemy, a my nie mamy pojęcia. Podpowiedzcie coś proszę :eek: co wasze maluchy dostały?

Mój dostał kaskę , taką łyżeczkę z datą urodzenia itp ( pamiatkowa srebrna ) klocki , i dostanie foty od fotografa od chrzestnego

Takie terenowe kolko jest tez na allegro.pl :-).....

bylam dzisiaj jeszcze na popoludniowych zakupach i tym razem wzielam Mure no i.....nie bylo skrzeczenia ani napinania sie wiec chyba jednak tamten wozek mu nie przypasowal :-( kurne, bede musiala go opchnac. Dobrze ze takie grosiki kosztowal....tylko ze teraz mam znowu problem z szukaniem kolejnego wozka a nie bardzo mi sie jakos chce:szok: bo sama nie mam zielonego pojecia co bym chciaala i nie ukrywam tez ze przydaloby sie cos za male pieniadze :tak:

reklama
Do góry