reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
A ile możesz na niego wydać , moja kolezanka bedzie chciala sprzedac ten ze stelażem light na piankowych kołach , spacerówka i gondola , rączka ze skóry . Ale nie będzie raczej jakiś super tani bo wózek wyglada jak nowy jeździła tylko gondola a spacerówką dosłownie kilka razy . Ale jak chcesz to mogę was skontaktować .

hej myslę że tak 1100-1200 na stelaz+siedzisko tylko ja wolę ten drugi single spoke z tą jedną szprychą no i pompowane koła a co do rączki to juz mi obojętne, no i gondola jest mi nie potrzebna ale dzięki wielkie za propozycję:tak:

Ostatnia edycja:
Sofik Filip jest cudny:-)

Eve oj biedna ta Ada ciagle cos:-(a to odparzenie juz minelo??

co do psow to ja mam goldena retrivera i do malych on nie nalezy golden retriver - Google Images mamy go jak mial skonczone 1,5roku wiec tez nie od szczeniaka i nic jeszcze nikomu nie zrobil..a jest z nami juz 4latka:-)

Gastone wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek:-)
A to zdjecia mojego buzza z Majka(czepila sie tego wozka ze nie chce go odstepywac na krok ehh)musze go chyba do piwnicy wyniesc:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

gie-oska, odparzenie już zagojone ale dziś jakies kropki się tam pojawiły, ja już nie wiem :-(

co do fotelika to citi też pasuje do tego buzza i do tych adaptorów co masz :tak:

Pięknie się mój były wózio prezentuje z Mają w środku :-)

Pawimi co sadzisz o foteliku maxi-cosi city??on pasuje do buzza tez??
city nie polecam, to jest starszy model fotelika, juz zreszta kiedys o tym tu pisalam, jeden z pierwotnych modeli maxi cosi ktory pozniej zostal ulepszony i powstal cabrio. W testach nie wypada tak dobrze jak ten drugi. Zreszta jest mniejszy, plytszy i na wiele krocej starcza.

Hej. Wszystkiego naj gastone. ...

Odnosnie dlugich rzes to ja tez sie pochawle...:-)....to Nico w wakacje

Załączniki

• P7060458.jpg
    P7060458.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 39
My też zdecydowaliśmy się na cabrio :tak: Ale tamten też pasuje.
Teraz mamy stary model recaro w drugim aucie ale czeka nas zakup nowego większego fotelika jak Ada wyrośnie z tego cabrio.

reklama
Do góry