reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

gie-oska, ja nie wiem bo ja w ogóle nie zapinałam Ady w te pasy bo mnie denerwowały :-D że te ochraniacze miała na uszach, a potem już jeździla w jane i nie kombinowałam :tak:

reklama
gie-ośka jeden pas jest między nogami a te 2 po bokach i na ramiona to w sumie jeden tylko on ma takie plastiki posrodku które sie łączy i zapina w ten duży między nogami nie wiem czy z sensem to napisałam.:tak:
a pasy się przedłuza tam gdzie są te osłonki na ramiona odpina się je i tam przesuwa taki zaczep plastikowy jeśli jest zachaczony u góry to trochę na dół się go daje jak odepniesz te osłonki ( one sa na napy przytwierdzone )to zobaczysz o co mi chodzi

witam moje panie. u nas brrrr zimno dwa dni pod rzad mielismy ujemna temperature w nocy!!!!! SZOK normalnie, zwykle pazdziernik u nas raczej letni bywa a tu ciuchy zimowe trza wyciagac.

U nas wszystko na opak.Teraz u nas cieplo..
Zakupilam calagarderobe nowych ciuchow dla dziecka.Uwielbiam takie zakupy ih hi , moj maz chyba mniej, chociaz zawse wybier ciuch dla synka jednak mniej zadowolony jak przy kasie stoi hihi

hejo mamuski, my si eprzeprowadzamy i nie mam czasu na kompa

wczoraj łazilismy 6h po ikei :sorry: juz mialam dosc, i jeszcze 3 h powrot do domu, bo Ikea tylko w Dublinie

jak juz sie urzadze to oczywiscie zdjecia wkleje :-)

Ale tu ruch ho ho ho!Cyba wszystkie pod kocami lezycie , bo przeciez jesien sie zaczela.
Gie-oska jak samopoczucie??
Ja czekam sobie na @ mam nadzieje ze to juz ostatnia..

gastone ja jestem ale zadna nic nie pisze to co ja sie bede produkowac sama do siebie! nawet mialam pytac o ciebie bo co z goska to wiem. Nie czuje sie najlepiej i modli sie o jak naszybsze rozwiazanie.

reklama
Do góry