reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Czesc kobialki.U nas pogoda do d...Leje strasznie,wieje brrrr.
A j dzis dostalam owulke wiec dzis mocno mocno trzymc mi tu kciukasy bo jestem pelna obaw.No jest oczywiscie prawdopodobienstwo ze juz sie coz zagniezdzilo ale owulka to owulka,wykorzystac maxymalnie trzeba.
Gie-oska jak dzis samopoczucie???
Aniu a jak ty sie czujesz?Mdlosci masz?

reklama
Gastone czuje sie dobrze..juz pol chalupy wysprzatalam lacznie z lazienka hehe:-)ale sil braklo i nic juz nie robie:-)chyba czop mi powoli od paru dni odchodzi:-)

bede mocno trzymac kciuki za dzisiejszy wieczor:-)oj jak ja juz bede miec synka przy sobie Ty bedziesz testowac:-)

Czesc kobialki.U nas pogoda do d...Leje strasznie,wieje brrrr.
A j dzis dostalam owulke wiec dzis mocno mocno trzymc mi tu kciukasy bo jestem pelna obaw.No jest oczywiscie prawdopodobienstwo ze juz sie coz zagniezdzilo ale owulka to owulka,wykorzystac maxymalnie trzeba.
Gie-oska jak dzis samopoczucie???
Aniu a jak ty sie czujesz?Mdlosci masz?

No to dziś się będzie działo !!!!!
Ja zdłości nie mam , miałam kilka razy ale tak ogólnie jest bardzo dobrze . Choc chyba gorzej znosze niż poprzednio tak msię wydaje

Gastone powodzenia :-) ja tez mam dzis owulkę, ale ja w przeciwienstwie do ciebie nie moge sobie pozwolic na szaleństwa :-p

oki mam zdjecia, zaraz wam po wrzucam, robione na szybko zaraz po przeprowadzce,

100_4880.jpg

100_4883.jpg

100_4891.jpg

100_4900.jpg

100_4899.jpg

100_4905.jpg

100_4917.jpg

100_4920.jpg

100_4925.jpg

hej dziewczyny melduje sie 2w1...czuje sie ok ale obawiams ie jutrzejszego dnia zeby go jakos przezyc w spokoju bo nie chce jutro rodzic...
No to dziś się będzie działo !!!!!
Ja zdłości nie mam , miałam kilka razy ale tak ogólnie jest bardzo dobrze . Choc chyba gorzej znosze niż poprzednio tak msię wydaje
Ania mi tez sie wydaje ze gorzej znosze to ciaze...a wiesz kogo urodzisz??i bedziesz kupowac tego konika morskiego z fisher price?? bo mi on sie bardzo spodobal...ale on nie gada po polsku nie??pytam bo moj m jedzie na poczatku grudnia do londynu(kupil bilety za 0zl w dwie strony)i tam sa te koniki po 50zl i tak mysle zeby dla synka go kupic:-)na gwiazdke

podoba mi sie domek:-)

Pawimi co tam slychac?cos odtatnio sie malo udzielasz>??:cool2::cool2:

Czesc cioteczki.Dzis nastepny wieczorek przed namihih Wczoraj sie nasmialam bo pelnia byla i moje dziecko nie chcialo spac.4 godziny sie wiercil u nas w lozku i padl dopiero po 24!! a ja tylko na zegarek patrzylam hii
A dzis wyobrazcie sobie mialam mila niespodzianke.Kupilam wytlaczanke jajek, przychodze do domu a w srodku na 12 jajek jedno bialusienkie.Chyba znak jaki czy co hih jajko to przeciez symbol plodnosci nie? ihihi

Monia gdzie kupilas naklejki na sciane?Fajny ten kwiatek.

Witam Was kochane , jestem juz w domku....

To fajnie ze mnie pamiętacie, mam nadzieje ze Sofik juz wkrótce zaczniei regularnie pisac, bo brakuje mi jej, Polandia ją wchłoneła całkowiecie ;-)

mi Was tez brakuje!!!!!

Monia sliczny domek, kurcze musze sie do Was wybrac, ale teraz ja czekam na WAS....:-)

gie-oska trzymam kciuki zeby to nie bylo jutro :)

Gastane oby to byl ostani dzien plodny , teraz czekamy na II czerwone kreseczki!!!

A ja pochwale mojego synka, raczkuje i stoi w lozeczku... wiec mam urwanie glowy...

A co do wozka heheheh to obili mi troche raczke w buzzzzzzzzie:dry: no ale to moja wina bo sobie ja nie okrecilam ... ale pozatym wozek przezyl lot:blink:

Milego wieczorku

reklama
gie- oska - a on gada czy tylko gra bo myslałam że gra :)
Konika zamówiłam u naszej Pawimi jesli zechce mi go nabyć oczywiście:tak:
No jutro taki mało ciekawy dzień na poród .. więc zaciskaj mocno nogi he he

Monia - super domek:tak:

Sofik - no witamy spowrotem :-D

Do góry