no baaaA jak nie to kupie graco i spokuj haha ;-)

Ja mysle ze jeszcze cos sie trafi, trzeba tylko sledzic uwaznie co sie dzieje na rynku, ja mam reke na pulsie wiec jak cos to zaraz dam ci cynk

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no baaaA jak nie to kupie graco i spokuj haha ;-)
Gratulacje dla Vincenta, smok mu się znudził to go wywaliłoglaszam wszem i wobec ze moj Vincent od 5 dni zupelnie przypadkowo zostal bezsmoczkowym dzieckiem, planowalismy podjac ten drastyczny krok po drugich urodzinkach ale udalo nam sie wczesniej i to bez szczegolnie wielkiego bolu!
hej babole:-)
Olcia pewnie filozofie wkuwa![]()
no ja Ci dam patola hahahahhaa ty ewelynka jestes na zaocznych tak? a co dokladnie studiujesz, bo olka patol to wiem :-) ale co ty nie kojarze jakos?...
no własnie sikor.... co z tym weslichem,mam sie nadal szykowac czy nie????ale to za 7 miechów dopiero
wcześniej trza sie upić kolektywnie
ale gdzie, z kim jak?
dziekuje bardzo, czuje sie bardziej dumna niz przypuszczalam :-) jeszcze zebysmy sie tak pieluch pozbyli to juz wogole mam dorosle dziecko hahaGratulacje dla Vincenta, smok mu się znudził to go wywalił![]()
kochana oczywiscie ze tak, przeciez widzisz ze jak cie nie ma to cisza na forumWidzę że co niektóre teknia za mną
no ja Ci dam patola hahahahha
a po zatym,powiedz mi sama dla takiego patola jak ja czy inny kierunek by pasowal hahahaha
sikorka sie nie oddzywa za kazdym razem jak konkretnie o weselicho zaczynamy podpytywacWitam moje kochane
no właśnie sikora co z twoim weselem olka ma racje bo trzeba wiesz kieckę kupić :-)
to znaczy kiedy pozniej?? tak jak wczorajdobra ja zamelduje sie pozniej teraz spadam do kuchni
papapapa lachony hahahahahahahahah