olcia79
mama Kamila i Emilki
mam ten zasrany suwak,wpisalam kod a ten pedał sie nie wyświetla
ooooooooooooooo wy,swietlił sie nareszcie PEDAŁ JEDEN

ooooooooooooooo wy,swietlił sie nareszcie PEDAŁ JEDEN
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oczywiscie teraz dopiero tresc przeczytalam no jak na patologie przystalo buahahahah jaki czlonek forum taki suwak hihi
specjalnie dla CIEBIE MOJA DROGA PAWCIU suwak został zrobiony,co bys nie męczyła bobra buhahahaha
wiec treść adekwatna do moderatora
jak to sikor kiedys powiedzial :
jaki moderator takie forum buhahahahah
ania! jak milo cie widziec haha:-):-):-)
sluchaj wiesz ze wczoraj chcialam ci kupic kocyk tak bez pytania bo bylo po niecale $10 i sprzatneli mi sprzed nosawrrrr
a nocleg to pamietam, pamietamnapewno sie odezwe przed pojawieniem sie w Warszawie ale to jeszcze sie numerami wymienimy bo co prawda adresior mam ale przeciez nie stane w drzwiach z walizka :-)
wklej mi jeszcze raz ta karuzelke co bym innej nie zakupila bo lada moment sie bede wybierac i polowac na nia.
oczywiscie ze innego forum,ale do tej sytuacji pasuje bardzo dobrzedziekuje skarbie ty moj, widzialam ze moge na ciebie liczyc....a co do powiedzenia sikory to chyba o ile dobrze pamietam dotyczylo innego forum![]()
specjalnie dla CIEBIE MOJA DROGA PAWCIU suwak został zrobiony,co bys nie męczyła bobra buhahahaha
wiec treść adekwatna do moderatora
jak to sikor kiedys powiedzial :
jaki moderator takie forum buhahahahah