reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
oczywiscie teraz dopiero tresc przeczytalam no jak na patologie przystalo buahahahah jaki czlonek forum taki suwak hihi

oczywiscie teraz dopiero tresc przeczytalam no jak na patologie przystalo buahahahah jaki czlonek forum taki suwak hihi

specjalnie dla CIEBIE MOJA DROGA PAWCIU suwak został zrobiony,co bys nie męczyła bobra buhahahaha
wiec treść adekwatna do moderatora:-D:-D:-D
jak to sikor kiedys powiedzial :
jaki moderator takie forum buhahahahah

specjalnie dla CIEBIE MOJA DROGA PAWCIU suwak został zrobiony,co bys nie męczyła bobra buhahahaha
wiec treść adekwatna do moderatora:-D:-D:-D
jak to sikor kiedys powiedzial :
jaki moderator takie forum buhahahahah

dziekuje skarbie ty moj, widzialam ze moge na ciebie liczyc....a co do powiedzenia sikory to chyba o ile dobrze pamietam dotyczylo innego forum :cool:

ania! jak milo cie widziec haha:-):-):-)
sluchaj wiesz ze wczoraj chcialam ci kupic kocyk tak bez pytania bo bylo po niecale $10 i sprzatneli mi sprzed nosa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wrrrr
a nocleg to pamietam, pamietam :tak: napewno sie odezwe przed pojawieniem sie w Warszawie ale to jeszcze sie numerami wymienimy bo co prawda adresior mam ale przeciez nie stane w drzwiach z walizka :-)
wklej mi jeszcze raz ta karuzelke co bym innej nie zakupila bo lada moment sie bede wybierac i polowac na nia.

KARUZELA FISHER PRICE K3799 RAINFOREST+PILOT+BONUS (834137686) - Aukcje internetowe Allegro
o taka a kocyki wiesz jakie dwie sztukasy . Kurde 10 dolców tanioszka .. ale może jeszcze jakies przecenki zaraz będą bo to w sumie zaraz sezon przecenowy się zacznie.
Ja mieszkam pod wawą he he .. na wsi praktycznie .. a numerami pewnie zresztą i tak napewno dasz cyne zanim się wybierzesz bo to przeciez cała wyprawa dla Ciebie .

Ja to czytam was cały czas ale tyle klikacie że się gubie potem jak mam odpisać he he
No wieta demencja ciązowa ( mam na co zwalić :-)

dziekuje skarbie ty moj, widzialam ze moge na ciebie liczyc....a co do powiedzenia sikory to chyba o ile dobrze pamietam dotyczylo innego forum :cool:
oczywiscie ze innego forum,ale do tej sytuacji pasuje bardzo dobrze :)
toż to forum dla patoli,to jaki mialam zrobic suwak?????
porządny jakiś?????no chyba bym wstydu nie miala
TEN JEST BOSKO-REWELACYJNY hahahah
a czego można się było po mnie spodziewać?>>?????????????????

reklama
Do góry