reklama
no dobra spadam do wyrka,
jutro ciężki dzień przede mną, muszę się nastroić psychicznie :-)
z tego wszystkiego zapomniałam o imieninach męża mojego, ale wybaczył
w natłoku dzisiejszych wydarzeń: wizyta u gastrologa z Julkiem (dostaliśmy skierowanie do szpitala na badania), potem w przedszkolu stroiliśmy choinkę z dziećmi, potem te pierniki piekłam....i w ogóle odezwę się na dłużej jak trochę złapię powietrza i wyluzuję
DOBRANOC KOBIETKI!
ps. hihi jestem na nowym forum

w natłoku dzisiejszych wydarzeń: wizyta u gastrologa z Julkiem (dostaliśmy skierowanie do szpitala na badania), potem w przedszkolu stroiliśmy choinkę z dziećmi, potem te pierniki piekłam....i w ogóle odezwę się na dłużej jak trochę złapię powietrza i wyluzuję
DOBRANOC KOBIETKI!
ps. hihi jestem na nowym forum

trzymam kciuki o 15 tej :-)no dobra spadam do wyrka,
DOBRANOC KOBIETKI!
ps. hihi jestem na nowym forum![]()
moze i na nowym ale w starym towarzystwie plus nowe kolezanki

i znów w tyle zostałam
Aniam, a to nie wiesz dalej czy chłopiec czy dziewczynka??
Nie wiem bo się nie pokazało 16go mam znowu USG trzymajcie kciuki moze się dowiem
Ide w kime bo padam .
Miłej nocki
DOBRANOC i zaraz tu sie meldowac jak tylko sie dowiesz :-);-)Nie wiem bo się nie pokazało 16go mam znowu USG trzymajcie kciuki moze się dowiem
Ide w kime bo padam .
Miłej nocki
dziewczyny ale nie narzekajcie na liczbe postow prosze bo jak nic sie nie pisze to tez rozpaczacie ze pustki sa

i chyba na tyle tego czytania bo widze ze panie jednak sie kolejno zmyly :-(nikt nie narzeka przecież na liczbę postów kochana, tylko fajowsko że rano do kawy jest co czytać![]()
reklama