reklama
olcia79
mama Kamila i Emilki
Olciu moj jest z 17 stycznia![]()
hehehehe ja mialam termin na 17 stycznia
Maama&Thomas nwłaśnie zjawiła sie najwieksza patologia buuuahahahaha, olka a ty nie w trasie o której na filozofie jedziesz ,?
noooooooooooo odezwała się ..........
ale jak nie ma waszej BOSKIEJ OLCI to tęknicie za mną,smsy piszecie i wogole hahahahahha
no wyobraz sobie ze nie w trasie hahahah,pan nowak jheszcze w pracy,a jak bede w trasiew to tez do was zagladne i bede wam doope zawracac do upadłego buhahaha
FILOZOFIJJE mam w niedziele a zajecia zaczynam jutro na weekend przeciez
jasna cholera,ja cie prosze kiya zadzown do mnie do tyelefonu znalesc nie moge wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
olcia79
mama Kamila i Emilki
to kiedy cos pijemy?;DWhat?
hahahaha no proszę,same alkoholiki na około
no widzisz jak dobrze trafiłaś,prawdziwy patol z ciebie
a wracając do naszych pociech,ja mam jeszcze syna lat 12,no w kwietniu 13 skonczy (to tak informacyjnie,zebys sie orientowala w sytuacji hahaha)
hehehehe ja mialam termin na 17 stycznia
noooooooooooo odezwała się ..........
ale jak nie ma waszej BOSKIEJ OLCI to tęknicie za mną,smsy piszecie i wogole hahahahahha
no wyobraz sobie ze nie w trasie hahahah,pan nowak jheszcze w pracy,a jak bede w trasiew to tez do was zagladne i bede wam doope zawracac do upadłego buhahaha
FILOZOFIJJE mam w niedziele a zajecia zaczynam jutro na weekend przeciez
jasna cholera,ja cie prosze kiya zadzown do mnie do tyelefonu znalesc nie moge wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ja do ciebie dzwonie, masz?
olcia79
mama Kamila i Emilki
Maama&Thomas hhahaha dobre,dobre
KLĘKAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KIYA dzieki kobieto,zanalazlam............. pod poduszką
KLĘKAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KIYA dzieki kobieto,zanalazlam............. pod poduszką
No proszę następna towarzysząca w piciu jak miło , w sumie fajnie masz z taką 3 dzieciaków ja mam w planach jeszcze jedno tylko:-)
olcia proszę, rozumiem ze pod poduszka bo dobra ma wibracje i żeby był pod reką jak nowak zajęty
olcia proszę, rozumiem ze pod poduszka bo dobra ma wibracje i żeby był pod reką jak nowak zajęty
olcia79
mama Kamila i Emilki
buhahahahah noooooooooooo dokładnieNo proszę następna towarzysząca w piciu jak miło , w sumie fajnie masz z taką 3 dzieciaków ja mam w planach jeszcze jedno tylko:-)
olcia proszę, rozumiem ze pod poduszka bo dobra ma wibracje i żeby był pod reką jak nowak zajęty![]()
ten sam tekst uslyszalam ostatnio na uczelni od moich mądrych znajomych z roku
boże !!!!!!!!!!! widzisz a nie grzmisz!!!!!!!!!!!!
czy ja zawsze musze trafic na takich psycholi ktorym tylko jedno w glowie????????????????????????????????????????????

olcia79
mama Kamila i Emilki
KOCHANA DZIEŃ TO ZA MAŁOhaha;D klękacie ok ok;DWAS tu tyle ze bede musiala caly dzien tu spedzic zeby poznac waszą całą Bande
![]()
POŁOWA Z NAS TO DEZERTERZY Z INNEGO FORUM buhahahaha
olcia79
mama Kamila i Emilki
hahahaha Olcia jaki suwaczek zajebisst....![]()
dziekuje bardzo.....a męczyła mnie nasza GURU FORUMOWA PAWIMI ze mam sobie suwaczkiu zrobic ,to zrobilam jeden a konkretny
Tobie tez proponuje bo Ci ŻYC NIE DADZĄ!!!!!!!!!!!!!!!
reklama