reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

no prosze, ledwom spytala a ta juz tu :-) ja sie tam nie lechtam bo u mnie tak wczesnie ze nie mam ochoty na obiadowe dania, jeszcze sniadania nawet nie jadlam tylko 20 kaw juz w siebie wlalam. A ja sie pochwale ze w koncu ubralam wczoraj wszystkie chuinki w domu, no ale moje dziecie jest straszne i sciaga wszystko....maz sie spytal czy ja bramki do kazdej z choinek tez kupilam i jeszcze mnie opieprzyl ze na jego miejscu to tez by sciagal hahaha

ja zmienie nazwe ale chyba na pogaduszki patologi hahaha :-)

Ostatnia edycja:
reklama
SIEMA LACHONY HAHAHAHAHHA

Melduje się z częstochowy :)
droga moze być,tylko netu prez pol drogi braklo hahaha
tak sprawdzam co tam u was wy zboczuchy hahahahhahaha zebym w temacie byla:)

SIEMA LACHONY HAHAHAHAHHA

Melduje się z częstochowy :)
droga moze być,tylko netu prez pol drogi braklo hahaha
tak sprawdzam co tam u was wy zboczuchy hahahahhahaha zebym w temacie byla:)
czesc moje kochanie, stesknilam sie za toba :tak: melduje ze robciu sie nie stawil wczoraj na skype wiec to nie dla mnie sie rozebral :wściekła/y::-D:szok:

o fuck....to dla mnie tez sie nie rozbierał....... wow ciekwe komu on tam kija wczoraj pokazywal :)hehehehe
kurcze ale bajer,jade autem i wale w klawiature z moimi patolami hahahha
a nowaczek z boku siedzi i mowi ze jak to wiele "dziecku" do szczęcia nie potrzeba hahhahahah

alee ci dobrze:-);D na ile jedziesz?duzo placilas za bilet??
tylko na weekend, nie niewiele :-D to chyba najpopularniejsza trasa jest, samolot co piec minut startuje dla smiechu dodam ze kumpela z kolorado leci i uwaga...pol dnia bedzie leciec z dwoma przesiadkami w dodatku ze 3 razy tyle za bilet zaplacila :szok:

olcia a nie? :-D:-D:-D daj robciowi calusa w wytezone czulo i powiedz ze sie zaniebal w randkach skypowych ze mna :no::no:

tomaskowa a gdzie w chicago mieszkali? no rodzicow mam na mysli, kojarzysz? bom ciekawa jako autochton :-)
tak, pierwszy raz sie bedziemy na zywca widziec!

reklama
kurcze zasieg z tym bezprzewodowym netem w lsach jest zajebisty..... prwie go nie ma buhahahhahahahha

bo OLCIA JEST JAK NARKOTYK,ZYC SIE BEZ NIEJ NIEDA(samouwielbienie przedewszytskim)

cholera jasna ten moj maz tak jezdzi autem ze ciezko mi walic w klawiature:crazy:

Do góry