reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

a co to haha :-) same chcialy watku zamknietego a teraz sie przeniosly tutaj :-D co nie lubicie nas?? haha... tutaj trole zagladaja i inne podgladacze :-(
Sofik - wklejalas wozeczek M&P taki zgrabnie wygladajacy jakies 2 miechy temu moze...mowilas ze kolezanka sobie zakupila i 2 jej fotki wklejalas :-D
Eve - super ze ta twoja bryka tak sie sprawuje, wiesz czasem ludzie oczerniaja wozek bo kupia taki ktory kompletnie nie jest do potrzec i celu ktorego chcieliby zeby im sluzyl...
Petit Star Zia to nic innego jak Zapp z wygladu z rozkladanym siedzieniem.
Gie-ska - Pluto mozesz miec jak chcesz poczekac bo ja za kilka miesiecy bede napewno sie go pozbywac..zreszta kiedys pytalas juz o to, no i wiem, mam zaleglego priva od Ciebie na ktorego jeszcze nie odpisalam:zawstydzona/y:

reklama
Pawimi, jakoś mi wygodniej tu włazić, bo nadal nie mogę znaleźć tego naszego ukrytego wątku jak tylko przez ten link który podałaś :-D

Co do wózka - mojego- to ja jestem megazadowolona z niego. Tylko M mi zgubił taki krążek przy kółku (ozdobny) i mnie szlag trafia jak patrzę na to koło :wściekła/y:

eve bo to jest specjalnie watek ukryty zeby go nikt nie znalazl, a przy swoich ustawiniach masz go dodanego jako grupe, wejdz na swoj profil i tam z prawej dolnej strony masz go wklejonego :-)
mnie taka wada przy wozku tez by wkurzala wiec wiem o czym mowisz!!!

Ostatnia edycja:
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa juz wiem , starosc nie radosc

Tak ten wozek jest z M&P nie widzialam go na zywo bo Oni jak ja bylam w galway mieli wirusa jakiegos (biegunka) On u nas kosztuje 250e :-)

gastone...ale w jakim sensie sie nie mozesz odnalezc?? ze szata graficzna inna czy towarzystwo ci nie odpowiada? a moze dziewczyny za duzo pisza czy jak? bo nie rozumiem ;-)
same proponowalyscie ze chcecie sie przeniesc na zamkniety, bo to juz teraz zglupialam calkiem :baffled:

pawimi, dzięki za oświecenie mnie poraz kolejny :-D

Kurcze ale co ja mam teraz zrobić z tą wadą?? Myślicie że w Jane bedą mieli taki gadżet??

eve - moze zadzwon do serwisu i wytlumacz, mysle ze powinni ci cos przyslac jak nie za darmo to za jakies grosze, przeciez to takie..gownienko :-)

reklama
Do góry