reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Gieoska ja nie mam silver crossa,Ja mam Buzza,jane slalom,jane energy,coneco solar (jak bebe confort lola)To narazie i mysle ze chyba wystarczy bo w sumie ze wszystkich jestem zadowolona i sa w idealnym stanie.

reklama
hejka dziewczyny:-)
pozwolicie ze sie dolacze?;-)
Wiem, ze Gie-oska molestuje Sofik o moj wozeczek Nuna wiec jak cos to sluze opinia osobiscie;-):-) Dodam ze ja tez go kocham pomimo, ze nie jest idealny i szukalam kompletnie czegos innego :cool2::baffled: aaaa i stronke jeszcze moze wrzuce www.nuna.eu ;-)
pozdrawiam

no wlasnie..ja ten nuny nie znam osobiscie tylko slyszalam z opini od innych maniaczek wozkowych ktore go posiadaly badz przymiarki do niego robily wiec jakbys mogla sie szerzej wypowiedziec w tym temacie to byloby to mile widziane :-D

Dziewczyny ale piękny ten wózek nuna strasznie mi sie podoba jest taki oryginalny!!! śliczny!!!!!!!!!!!!!!!szanowną posiadaczke Nuny prosimy oo zdjęcia wóżeczka

gośka nie martw sie Kacperek na pewno jest zdrowy i wszystko jest ok.

no wiec moze zaczne ze wogole to chcialam kupic cos w stylu jane slalom albo fuzziona concord, bo zalezalo mi na wygodzie dziecka:-) mialam ostre wymagania co do spacerowki bo maly nie chcial jezdzic w poprzedniej a mialam Quantum mothercare 3w1. Wiec chcialam zeby rozkladala sie do spania, zeby miala palak, podnozek regulowany do poziomu, duza budke i ogolnie zeby mial wygodne dlugie i szerokie siedzisko...i dlugo szukalam wymarzonej spacerowki, doszlo do tego ze Nikos byl 2 tyg bez wozka, bo tamten udalo mi sie szybciej sprzedac:tak:a tu w irlandii nie ma jakiegos takiego wyboru spacerowek zwlaszcza takich jaka sobie wymarzylam:confused:wiec chcialam juz zamowic z pl....no i co pewnego dnia ujrzalam moja nune i wpadlam po uszy :zawstydzona/y::tak: dodam ze wczesniej widzialam ja w necie i nie zrobila na mnie wrazenia, ale dopiero jak ujrzalam na wlasne oczy to sie zakochalam:-D i najwazniejsze ze mojemu dzieciowi tez sie spodobala.... now wiec juz byla nasza... pomimo ze nie posiad nic z tego co chciala co wymienilam wczesniej.... ma tylko dwa poziomy polozenia oparcia siedzaca i pollezaca (na zamek blyskawiczny), nieduza budke, a koszyk to juz wogole beznadziejny nic nie mozna tam wsadzic hihihih ale i tak ja kocham za wyglad i wygode i te piekne kolory i material z jakiego jest wykonana, teleskopowa raczke...no i za genialny i pikny raincover:-) jak mi sie cos przypomni to dopisze;-)

agusiek ja nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawe ze opisalas swoje zadurzenie wozkiem jak milosc do faceta ktorego ciezko zdobylas hahahah :-D

Witajcie..... Przepraszam bardzo ze się Wam wtrącam w wątek:sorry2: ale ja w sprawie nuny,no po prostu odleciałam i zachorowalam na ten wozeczek:baffled:
Mam pytanie czy on jest dostępny tylko przez neta czy w sklepach można go kupić....mam zamiar molestować znajomych o pomoc w jego zakupie stad to pytanie:sorry2:
Szukalam w kraju ale niestety chyba nikt ich tutaj nie sprowadza a szkoda byłoby prościej:sorry2:
Z góry dziękuje...pozdrawiam:-)

reklama
agusiek
nuna boski niechwala go bo sie jeszcze w nim zakochan hehehe i szlak trafi moj pluto :-D:-D

Roxy Agusiek to Matka Nuna wiec Ona wszytko wie...
My tu po wozkach piszemy i o *******ach wiec ZAPRASZAMY !!!!!!!!!!!!!!!
jesli kochasz wozki - jak najbardziej hehehehehe
Ja kochan Quinny buzz hehehehe

Ostatnia edycja:
Do góry