reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
oz kurde, tak dlugo!!!!! :szok::szok::szok: nie wytrzymam chyba :-D:-p:-D

Gastone w Irlandii jest tylko Aptamil, ale to to samo, a nie chcialam juz Gosce mieszac ze jakis Aptamil daje, bo w PL przeciez ta nazwa nieznana

Moja maruda znowu kupsko mi szczelila juz 4 dzisiaj :baffled:

Ja przecie Monia wiem:-D tylko pytam bo myslalam zes matka polka i zamawiasz w polskim sklepie:-D Bo moja kolezanka jedna taka madra jest ze zamawia,bo woli jak pisze na pudelku bebilon a nie aptamil:-D Ja tez uzywalam i jak bedzie wszystko w porzadeczku bede uzywac przy drugim dzieciu;-)

Przez ten watek znowu mnie na zmiane wozka wzielo haha. Oststanio rozmawilam z kolezanka na temat wozkow i tak smiesznie wyszlo bo ona sie pytala o kolory (konkretnie chodzilo o mure) a ja mowie ze te a te to model z 2008 roku a te i te z 2009 itd a jej maz sie przyslu****e i mowi ze jak baby rozmawiaja o wozkach to tak jak chlopy o samochodach. modele, kolory, roczniki :-D

A wiec sprzedaje moja mure wraz z fotelikiem i za to kupie jakas spacerowke .
Postanowione :tak:

Przez ten watek znowu mnie na zmiane wozka wzielo haha. Oststanio rozmawilam z kolezanka na temat wozkow i tak smiesznie wyszlo bo ona sie pytala o kolory (konkretnie chodzilo o mure) a ja mowie ze te a te to model z 2008 roku a te i te z 2009 itd a jej maz sie przyslu****e i mowi ze jak baby rozmawiaja o wozkach to tak jak chlopy o samochodach. modele, kolory, roczniki :-D

A wiec sprzedaje moja mure wraz z fotelikiem i za to kupie jakas spacerowke .
Postanowione :tak:
Ja kupiłam spacerówkę ale na śniegi tylko mura:tak:
Parasolka do samolotu, na wakacje ale na nasze drogi tylko moja kochana mura:tak:
Mój m też się śmieje że wózek to jak samochód- tylko kasa innego rzędu;-)

No oczyywiscie mura jak najbardziej nadaje sie na rozne tereny. W lecie w pl to pol lasu z nim zjezdzilam a i tutaj po plazy tez dawal rade. Tylko wlasnie ciezki jak cholera a w lutym znowu do polski lece i juz mnie nosi jak sobie pomysle o tym. I ostatnio zauwazylam ze kurcze Nico ma malo miejsca na nozki. Tzn ten podnozek sie jakby troche zwezal i nogi mu troszke spadaja na boki a jak zloze ten podnozek to mu nozki wisza bo on te pytki ma takie krotkie i jeszcze nie siega. :-( no i wlasnie to mnie ostatnio dosc mocno wkurza.

hej laseczki kochane..my juz po usg brzusia wszystkie narzady K ma ok ytylko jest mega zagazowany przez co te placze i bole...ja staram sie go gimnastykowac ale nie wszystkie gazy jak widac wychodza:-(to gazy tez sie unormuja jak juz uklad pokarmowy dojrzeje??

Beatka hehe watek ozyl i chyba kazda z nas juz mysli o jakims wozeeczku:-)ja bym chciala juz jakies 4nowe kupic hehe:-)chodz z buzza jestem zadowolona bo daje rade w te wielkie sniegi:-)

Hehe Nie Gastone, kupuje Aptamil i ciesze sie ze Emci smakuje, a nie zamierzasz karmic piersią?

Nie wiem Monia,ale prawdopodobnie nie.Ja jestem chyba z tych mam wyrodnych,ktore nie nadaja sie do karmienia piersia.Trudno pwoiedziec.Z Maxem mialam problemy z laktacja,bo cc narkozach i innych u mie sie mega wstrzymalo,ale jak probowalam przez 3 doby nie bylo to dla mnie.Nie nadaje sie do tego.Max jest butelkowy i rosniejak na drozdzach.Ale nie mowie jezcze nie bo moze przyjedzie jeszcze silna potrzeba karmienia piersia.Kazda ciaza inna wiec zobaczymy.

hej laseczki kochane..my juz po usg brzusia wszystkie narzady K ma ok ytylko jest mega zagazowany przez co te placze i bole...ja staram sie go gimnastykowac ale nie wszystkie gazy jak widac wychodza:-(to gazy tez sie unormuja jak juz uklad pokarmowy dojrzeje??

To dobrze ze wszystko w porzadku. A co do tych gazow to wydaje mi sie ze to wlasnie tez przechodzi okolo 4 miesiaca. A prubowalas klasc go na pleckach i robic mu tak zwany "rowerek" ? Ponoc to tez pomaga na brzuszek.

reklama
gie-oska, spróbuj espumisan, on nie zaszkodzi a może pomóc :tak:
Ja przeszłam z bebika na bebilon właśnie bo Ada też była bardzo zagazowana.

a tak ogólnie to u mnie katastrofa, jestem załamana :-(

Do góry