reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Własnie mowie M ile kosztuje moj 2 wozek On jak to ja mowie tak to:-D:-D:-D
i poszedł spac...

Oj raz sie zyje... co nie.:-p:-p:-p

jaki by mi jeszcze pasowal chyba nie ma takiego:-)

reklama
Jak bedziecie tak nawijac o tym luto to i pozniej ja sie skusze hahah
a tak swoja droga to sofik nowa kolekcja jeszcze raz tyle kosztuje czy mi sie przewidzialo?

Jak bedziecie tak nawijac o tym luto to i pozniej ja sie skusze hahah
a tak swoja droga to sofik nowa kolekcja jeszcze raz tyle kosztuje czy mi sie przewidzialo?

hehe pluto niedlugo opanuja ten watek hehe:-) a ile stara kolekcja kosztwowala??kosztuje??

Sofik na ktory sie zdecydowalas kolor??

Witam

Hehehehe
Stary wychodzi 950zł
Nowa teraz w promocji 1190zł a tak to 1390 zł mam nadzieje ze dobrze zapamietałam...

Co do koloru to ja brąż:-) zakochalam sie jak zobaczyłam Pluto -Pawimi ;-) hehehehe

Nowa kolekcja mnie nie interesuje wola spokojne kolory dlatego tez moj Buzz to czarno-szary
Ale ejszcze nie podjełam decyzji do konca...

Ostatnia edycja:
Beakta tez mysle o Dazzle ale Pluto jest No.1 jak an razie...
Ja juz koleznak bedzie meic bilet do mnie zamawiam wozek i koleznka ma dziecko to nie bedzie brac swojego wozka tylko moj ;-)
Mysle tez zeby wczesnije kupic i wysłac paczka ale sie boje :baffled:ze sie połamie sama nie wiem
Bo jak kupie w tym sklepie w wawie to gratis przeysłka a rodzice by mi mogi tu wysłac.

Ach te wozki mOj m jak usłyszał ze chche nowy wozek to poszedł SPAC:cool2: hehehehe

ja tez bym swoj brazowy chetnie zamieniala na plum bo lubie takie kolorki...zreszta haha, ciagle mam torbe do ktorej wozka nie mam :-D

reklama
Do góry